BigTimeBux Stats (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 28 Nisan 2011, 05:18:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesen

Fiyat $0.09... O kadar önemli değil. Ben baya bi recycle yapmayı düşünüyorum. Yani yaklaşık 100 ref olabilir. Bütün avg düşürücüleri recycle edip bir hafta test edip Diamond'a geçmeyi planlıyorum. Acaba doğru yapmış olur muyum?

nouma26

Yani gene de yükselmiş.Önceden 0.07 dıye bılıyorum.Sanırım millet recyle a yuklendi.Eleman da yazandan fazla olmasından şikayetçiydi.Sen birkaç tane yapıp fiyatı gör.0.15 ise bence değmez.Kararı kendin ver.

Mesen

Fiyata baktım $0.09. En azından silver için öyle yani :) Ben yine de düşündüğümü yapacağım fakat sürekli kafama takılan birşey var. Hani recycle yapınca yeni gelen ref 1. sayfada en başa çıkıyor ya, onun yerine olduğu yerde kalsa çok iyi olacak çünkü uzatmaları ortak yapıyorum her sayfada aynı sürede olan 100 ref var böyle düzenli gözüküyor :) Zaten onun için 100 tane recycle yapacağım o kadar recycle yapılacak ref var tabiiki de zevke yapmıyorum ama sayfa düzeni bozulmasın diye böyle yapacağım.

Aslında en baştan şöyle yapacaksın, mesela kiraladın 100 tane ref bir hafta sonra tekrar alacağın zaman şöyle geçen hafta aldıklarına bakacaksın 1 hafta boyunca az tıklamış veya tıklamamış refleri hemen recycle edip yeni 100 refi alacaksın hep böyle yaptığında 10 numara olur :)

nouma26

Tamam sen dene ozaman sonucu bize bildirirsin.1.sayfada cıkması  sorunu hakkında şöyle yapabilirsin.Reflerin çıktıgı zaman days left  sekmesine bas.Diğer kiraladığın refler ile aynı sıraya gırecektır o zaman.Ama kaçıncı sayfada olur onu bılemem.Bence refleri hemen recyle yapma.En azından 1 aylık performanslarını gör.Ondan sonra daha saglıklı karar veririsin.

Mesen

Hay bin kunduz :D Süreye göre sıralama neden aklıma gelmediyse... Doğru söylüyorsun. Bir de varsayılan sıralama oluşturabilsek çok güzel olacak. Direct refler de z'den a'ya doğru alfabetik bir şekilde sıralanıyor ne alakaysa :D

Neyse şu recycle olayını bir ara halledeceğim çok merak ediyorum sonucu. Bakalım neler olacak ::)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Mesen - 16 Temmuz 2011, 20:45:54
Hay bin kunduz :D Süreye göre sıralama neden aklıma gelmediyse... Doğru söylüyorsun. Bir de varsayılan sıralama oluşturabilsek çok güzel olacak. Direct refler de z'den a'ya doğru alfabetik bir şekilde sıralanıyor ne alakaysa :D

Neyse şu recycle olayını bir ara halledeceğim çok merak ediyorum sonucu. Bakalım neler olacak ::)

20 adet test amaçlı ilk recycle ve olumsuz. Adedin az olması ve belkiş günün yanlış saati olmasına yorarak,
günün farklı zamanlarında 3x100 recycle ve sonuç yine olumsuz.

Recycle reflerine renk atarsan, onları daha kolay izleyebilirsin. Evet kalan süreye göre sıralamak dışında bir yol yok :)
Bu şekilde renkli recycle reflerinin de farklarını görebiliyorsun.

Recycle reflerinden aldığım en olumlu sonuç, gelen reflerin autorecycle da olduğu gibi günler önce değil, yeni tıklayan refler olması.
Ama sonuçlar aynı...
Yine de recycle edersen, ikinci bir bakış açısına hayır demem :)

bol şans, bol kazançlar :)

Mesen

O zaman çok çok az tıklayanları eleyeceğim başka çare yok :) Teşekkürler paylaşımın için elisa hoca. Bu aralar reycle yapacak kadar vaktim yok aksi takdirde ben de muhtemelen epey bir recycle yapmıştım :) Dediğim gibi 1 haftalık periyodlarla recycle yapıp yenisini almak lazım yukarıda belirttiğim gibi. Bundan sonra ref alımlarında öyle yapacağım. Baktım bir daha kötü çıktı o zaman dokunmam recycle recycle nereye kadar. Bunun da mutlaka sınırı var yani yoksa avgler 3'e vurur 3-4 günde recycle ücretini çıkarırsın :D

ElisaMcCline

Sonuçta ilk 1-2 gün fark ediyor, o da recycle parasını geri getirir işte.. ama sonuçlar aynı şekilde devam etti sonrasında...
En iyisi kendin görmen zaten, aklında kalacağına görmek lazım..
Hmm, bu arada, ben recycle ücretleri yükselmeden önce yaspmıştım. Ve O defteri kapatmıştım.. Belki artık daha farklı da olabilir...
Tabii hjer iki açıdan da; daha iyi refler de geliyor olabilir, recycle ücreti arttığı için gereksiz harcanacak para miktarı artmış da :D

Bol şans, bol kazançlar :)

ElisaMcCline

7 günlük toplu avg bilgisi... 1.50 civarında dolaşmaya devam :)

12.7.2011 --> 2900 RR --> 4356 click - AVG: 1.50
13.7.2011 --> 2900 RR --> 4384 click - AVG: 1.51
14.7.2011 --> 2900 RR --> 4292 click - AVG: 1.48
15.7.2011 --> 2900 RR --> 4177 click - AVG: 1.44
16.7.2011 --> 2900 RR --> 4436 click - AVG: 1.53
17.7.2011 --> 2900 RR --> 4393 click - AVG: 1.51
18.7.2011 --> 2900 RR --> 4328 click - AVG: 1.49
19.7.2011 --> 2900 RR -->   ::)

tolga4599

hocam baya bi takip ettim max refteki ultilerde max refe ulaşınca avgler daha iyi oluyor gibi 1,4 - 1,5 lerdeki avg ler belli zamanda 1,8 1,9 lara cıkmış forumda bilmiyorum ne gibi bir doğrusu var ama bence max refte daha iyi avg geliyor su an.

bol kazançlar...