BigTimeBux Stats (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 28 Nisan 2011, 05:18:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Arkadaşlar 300 ref alabildim. Aorun olmadı.
Sanırım ref havuzunu doldurmayı unuttu admin, Daha önce yaşanan sıkıntı sebebi bu olabilir. :)
Inc politikasında da var olduğu üzere ref sıkıntısı uzun dönemde gelecektir ama henüz çok erken diye düşünüyorum o yüzden şaşırmıştım.

Bunlar da son bilgilerim ;
1100 refle son gün yine AVG 2 ye yakın ama altıma düşmedik :)
16.5.2011 --> 1100 RR --> 2255 click - AVG: 2.05

17.5.2011 - 300 ref rented - Total Ref: 1400
17.5.2011 --> 1400 RR -->   ::)

Yarın gece 1400 refle ilk stats bilgisini vereceğim :)

ElisaMcCline

1400 refle ilk gün... yine ucundan 2 avg nin az da olsa üzerinde kaldı :D
Bronze olarak 7 günde bir aldığın iki adet 100 lük paket vardı..  Onları biraz erken de olsa 90 gün uzattım. Şu ann itibari ile il 300 lük paker uzatmama 14 gün var.
Arada 7 gün de ir olduğu için 100 lük paketler sorun olmasın istedim.

17.5.2011 - 300 ref rented - Total Ref: 1400
17.5.2011 --> 1400 RR --> 2845 click - AVG: 2.03

Herkese bol şans, bol kazançlar :)

nouma26

Rented reflerde uyeliklere göre 2 veya 3 aylık uzatmalarda neobux gibi indirim var mı?Yoksa aynı fiyattan mı uzatıyoruz?Bir de autorenew yaptığımızda rental balance ımızda para yoksa current balance dan çekiyor mu?

enderege

Alıntı yapılan: nouma26 - 18 Mayıs 2011, 12:23:23
Rented reflerde uyeliklere göre 2 veya 3 aylık uzatmalarda neobux gibi indirim var mı?Yoksa aynı fiyattan mı uzatıyoruz?Bir de autorenew yaptığımızda rental balance ımızda para yoksa current balance dan çekiyor mu?

1 Aylık uzatma ref başına: 0.40$
2 Aylık uzatma ref başına: 0.72$
3 Aylık uzatma ref başına: 0.96$
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

Alıntı yapılan: enderege - 18 Mayıs 2011, 12:29:51
Alıntı yapılan: nouma26 - 18 Mayıs 2011, 12:23:23

1 Aylık uzatma ref başına: 0.40$
2 Aylık uzatma ref başına: 0.72$
3 Aylık uzatma ref başına: 0.96$

Bilgi için çok teşekkürler.Bol kazançlar....

ElisaMcCline

Enderege nin bilgileri doğru ancak üyelik tiplerine göre farklı ücretlerin de var olduğunu düşünürsek;
Daha genel bir bilgiyi eklemek isterim.

30 günlük uzatma indirimsiz
60 günlük uzatma %10 indirimli
90 günlük uzatma %20 indirimli

Autorenew konusunda her ne kadar kesin bir bilgim olmasa da main balance dan çekilebildiğini sanmıyorum. Çünki Main balancedan rental balance a aktarmalarda da, cashout gibi bir gün sınırı var bildiğiniz üzere. Bu durum karmaşa yaratacaktır.
Kullanma ihtimali varsa bile ben olsam hesabımın karışmaması için kullanmak durumunda kalmak istemezdim :)

nouma26

Bilgiler için teşekkürler.Bol kazançlar....

burakisik82

Alıntı yapılan: elisamccline - 19 Mayıs 2011, 03:25:31
Enderege nin bilgileri doğru ancak üyelik tiplerine göre farklı ücretlerin de var olduğunu düşünürsek;
Daha genel bir bilgiyi eklemek isterim.

30 günlük uzatma indirimsiz
60 günlük uzatma %10 indirimli
90 günlük uzatma %20 indirimli

Autorenew konusunda her ne kadar kesin bir bilgim olmasa da main balance dan çekilebildiğini sanmıyorum. Çünki Main balancedan rental balance a aktarmalarda da, cashout gibi bir gün sınırı var bildiğiniz üzere. Bu durum karmaşa yaratacaktır.
Kullanma ihtimali varsa bile ben olsam hesabımın karışmaması için kullanmak durumunda kalmak istemezdim :)

merhaba elısamcclıne
BIGTIMEBUX'ta auyorenew oldugunu kendı forumunda bır yerde okumustum  ben soyleyenın yalancısıyım forumu pek gırmıyorsun orda msjlarını gormedıgım ıcın soyleyeyım dedım
Ayrıca arkadaslar ıncreasebux ta ref kuyrukları emeklı kuyrugu gıbı ama burada kımse ref ıcın beklemıyor
kı BEN EN SON BAKTIGIMDA TURKCE FORUMDA 11-12 TANE SILVER,  15 CIVARI DIAMOND  UYE VAR   ULTIYI HIC BILMIYORUM
KABACA HESAP EDELIM   ORTALAMA HER SILVERIN 300 REFI OLSA 300*12=3600 KISI  DIAMOND LARDA ISE ORTALAMA 800 REF OLSA 15*800=12000 UYE  YAPARKI ZATEN SITENIN 17000 CIVARI UYESI VAR ARTIK SIZ NE DEMEK ISTEDIGIMI ANLADINIZ
YANI REFLER BOT OLMAK ZORUNDA VE FARKETTIGIM KADARIYLA BU SITEYE GELENLERIN BUYUK COGUNLUGU  YATIRIMCI STANDART UYELER ICIN KENDINI GELISTIRME IMKAANI ASLA OLABILECEGINI ZANNETMIYORUM
ZATEN BURDA DIGER BASLIKLARDAN BIRINDE DEGINILMIS STANDART BIR UYENIN REF ALDIKTAN SONRA AY SONU KAR ETMESI IMKAANSIZ  GIBI

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: burakisik82 - 20 Mayıs 2011, 00:26:06
merhaba elısamcclıne
BIGTIMEBUX'ta auyorenew oldugunu kendı forumunda bır yerde okumustum  ben soyleyenın yalancısıyım forumu pek gırmıyorsun orda msjlarını gormedıgım ıcın soyleyeyım dedım
Ayrıca arkadaslar ıncreasebux ta ref kuyrukları emeklı kuyrugu gıbı ama burada kımse ref ıcın beklemıyor
kı BEN EN SON BAKTIGIMDA TURKCE FORUMDA 11-12 TANE SILVER,  15 CIVARI DIAMOND  UYE VAR   ULTIYI HIC BILMIYORUM
KABACA HESAP EDELIM   ORTALAMA HER SILVERIN 300 REFI OLSA 300*12=3600 KISI  DIAMOND LARDA ISE ORTALAMA 800 REF OLSA 15*800=12000 UYE  YAPARKI ZATEN SITENIN 17000 CIVARI UYESI VAR ARTIK SIZ NE DEMEK ISTEDIGIMI ANLADINIZ
YANI REFLER BOT OLMAK ZORUNDA VE FARKETTIGIM KADARIYLA BU SITEYE GELENLERIN BUYUK COGUNLUGU  YATIRIMCI STANDART UYELER ICIN KENDINI GELISTIRME IMKAANI ASLA OLABILECEGINI ZANNETMIYORUM
ZATEN BURDA DIGER BASLIKLARDAN BIRINDE DEGINILMIS STANDART BIR UYENIN REF ALDIKTAN SONRA AY SONU KAR ETMESI IMKAANSIZ  GIBI

Selam Burak,
Öncelikle küçük karf yazmaya gayret edersen seviniriz :)

Sonrasına gelelim :)
Autorenew zaten ref seçenekleri altında var.. siz de görebilirsiniz, forumdan bilgi almak şart değil :)
Yazının öncesindeki soruya bakarak cevabımı okursan, autorenew in varlığı değil bilmediğim; Rental de para yoksa, paranın main den çekilip çekilmediği :)

Reflerin bot olma durumu için de hesap yapmaya gerek yok, daha önce başımız gelen birkaç aksilik oldu, direk belli ediyor kendini :)

Evet maalesef daha önce de bir sürü hesap yaptık. Bigtime da standart kalarak ref alıp parakaznma niyetinde olanlar bence boşuna zarar etmesinler.
Benim direk reflerim bile olsa onlara bırakmalarını tavsiye ederim. Kendi tıklarımla 5$ alır kaçarım diyen varsa o başka...
En azından bronze ile başlamak lazım para kazanmaya başlamak ve devam etmek için.

Bol şans, bol kazançlar :)

ElisaMcCline

Dün stats verememiştim, bugünle beraber veriyorum.

İlk defa 2 avg altını görmüş stats lar dün ama bugün farkı toparlamış :)
2 nin hemen üzerinde kalmaya devam gibi duruyor :)

18.5.2011 --> 1400 RR --> 2771 click - AVG: 1,98
19.5.2011 --> 1400 RR --> 2912 click - AVG: 2.08

Herkese bol şans, bol kazançlar :)