BigTimeBux Stats (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 28 Nisan 2011, 05:18:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mesen

O zaman ref sayısı artırımına gitmeden cashout'a başlayayımç İnşallah durum düzelir.

yingyang16

Bigtimebux da scam oldu var mı itirazı olan  :D

enderege

Alıntı yapılan: yingyang16 - 17 Şubat 2012, 10:12:41

Var  :D

Bigtime da bir refim, alertpay ile yatırıma devam ettiğini ve ödeme aldığını söylüyor.  ???
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

yingyang16

Alıntı yapılan: enderege - 17 Şubat 2012, 11:08:45
Alıntı yapılan: yingyang16 - 17 Şubat 2012, 10:12:41

Var  :D

Bigtime da bir refim, alertpay ile yatırıma devam ettiğini ve ödeme aldığını söylüyor.  ???

Ben yakınlarımdan uzunca bir zamandır ödeme alan duymadım ??? konu açık kalsın itazı olanlar dekontları paylaşsın o zaman (p)

Benim için çoktan scam oldu :D

ElisaMcCline

Nelson un kendisi PTC nin scam lerinin Kralıdır. Öderken bile SCAM di... Bunu 3üncü kez yapıyor.
Ne yazıktır ki her dönem birilerine ödüyor ve Scam diyemiyoruz. Yine bir süre birilerine ödeyecek ve hatta kazandıracak. Ama sonra aynısını yapacak.

enderege

Alıntı yapılan: yingyang16 - 17 Şubat 2012, 11:36:51
konu açık kalsın itazı olanlar dekontları paylaşsın o zaman (p)

Benim için çoktan scam oldu :D

Ben duyduğumu söylüyorum.  Ödeme almadığım içinde kanıt koyamam. Amacım yanlış bilgilendirmemek, yoksa benim içinde scamdır. ve bu kadar ödeme kanıtı var 3 sitenin forumunda.  Hadi biri,ikisi sahte desek anlayacağım ama öyle yada böyle devam ediyor.

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Şubat 2012, 13:37:07
Ne yazıktır ki her dönem birilerine ödüyor ve Scam diyemiyoruz.

Benim demek istediğimde bu zaten. Bizim için scam olan diğeri için değilse buraya scam diyemeyiz.

yingyang16

Alıntı yapılan: enderege - 17 Şubat 2012, 14:41:06

Ben duyduğumu söylüyorum.  Ödeme almadığım içinde kanıt koyamam. Amacım yanlış bilgilendirmemek, yoksa benim içinde scamdır. ve bu kadar ödeme kanıtı var 3 sitenin forumunda.  Hadi biri,ikisi sahte desek anlayacağım ama öyle yada böyle devam ediyor.

Alıntı yapılan: elisamccline - 17 Şubat 2012, 13:37:07
Ne yazıktır ki her dönem birilerine ödüyor ve Scam diyemiyoruz.

Benim demek istediğimde bu zaten. Bizim için scam olan diğeri için değilse buraya scam diyemeyiz.

Enderege beni yanlış anladın sanırım senin için ödeme kanıtı eklemeni yazmadım ki ben  ;) Şuan ödeme aldığını söyleyen arkadaşlar içindir  ;)

Birileri scam damgasını koymalı ki site birilerini kandırmaya devam etmesin ;)

bilge8408

Site (ler) para yatırdıkları sürece üyelerine ödeme yapıyor diye biliyorum.. Ve halen niye btb'de her gün düzenli olarak reklamlarımı tıkladığımı ise, işte onu bilemiyorum :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 19 Şubat 2012, 03:18:33
Site (ler) para yatırdıkları sürece üyelerine ödeme yapıyor diye biliyorum.. Ve halen niye btb'de her gün düzenli olarak reklamlarımı tıkladığımı ise, işte onu bilemiyorum :D

Sorma, ben de aynı haltı yiyiorum ama reklam için bakiye çok.... Harca harca bitmiyor.. heralde sorun olmasdın diye benimki :D
320$ tabii ki, harca harca bitmez... Tek kuruş yatırmak gibi bir niyetim yok.. kime ne istiyorsa ödesin :)
Neyse 85-90 dolar kaldı.. yakında o da bitince unuturum ;)

enderege

Alıntı yapılan: bilge8408 - 19 Şubat 2012, 03:18:33
Bu işi bende devam ediyorum. Ama üyeliğin tarihi dolunca ne yapacağız?  Üyelik ödemsi balnce dan yapılmıyor. AP istiyor. O kadar refler,balnce daki para. Reklam vere vere bi hal oldum. :P