BigTimeBux Stats (SCAM)

Başlatan ElisaMcCline, 28 Nisan 2011, 05:18:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

tebrikler enderege iyi gidiyor avgleriniz  :) bronze döneminde alınan reflerin katkısı olsa gerek  ::)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Alıntı yapılan: universitely76 - 01 Haziran 2011, 01:12:13
tebrikler enderege iyi gidiyor avgleriniz  :) bronze döneminde alınan reflerin katkısı olsa gerek  ::)

Öyle olduğu inancındayım. Aslında Bigtime da hazmede hazmede üyelik yükseltmek gerek düşüncesindeyim. Bronze ile başlayıp 500 ref olunca Silver olmalı. 1000 ref olunca diamond olmalı. Ama site bu kadar uzun süre dayanır mı? Bence dahada fazla gidecektir.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Evet aslında mantıklı bir düşünce lakin burada da refler neo'daki gibi zamanla azalan bir avg grafiğine sahip ise bir farkı olmayacaktır. Max. 2 ay sonra tüm refleriniz aynı vaziyete düşecektir.

Sitenin devalılığı konusunda da Nelson'un burada yapacağı herhangi bir kötü hareket/yönetim doğrudan Inc'i etkileyecektir. O bakımdan orada oturmuş bir siteyi riske atmamak/kredisini düşürmemek adına burada yamuk yapmaz gibime geliyor  ::)

Neyse en doğru bilgiyi bekleyip gördüğümüzde bilebileceğiz sanırım  :)
Şu sıra imzasız'ım...

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 31 Mayıs 2011, 23:30:15
ahahahah, useniyorum yahu:) neodaki gibi olsa zar zor kazansam da stats paylassam :) burda keyfi cikmiyor ki; her gun kardayim:)
son 3 gun: (800 ref): 1.67-1.63-1.65 avg
sinsi admin incrasebuxda kar ettigimi gorunce burda dusuk avg veriyor bana :) ama kar ettigim surece pek de onemli diil..

Saka bir yana, burda yazmamama ragmen excelde guzel bir tablo yaptim; gunluk ve haftalik net kar ya da zararimin hesabini tutuyorum.. Uyelik alali 17 gun oldu ve 18 dolar kar ettim. Maksimum refe ulasana ve 30 gun uzatma zarar ettirene kadar minimum para yatirip maksimum para cekerek yatirdigimi kenara koycam once. Oyle bir karar aldim :)

Merak edenler oluor, onlar için ne kadar farklı kişiden bilgi gelirse o kadar iyi olacaktır. Ayrıca aynı üyelikte herkes biribirinin avg lerini de merak ediyor.. İyi i gidiyor kötü mü, daha iyi olabilir mi diye :) O yüzden iyi olur dedim :)

Evet iyi karar ben de ilk aldığın 2 adet 100 lük refi sadece 90 gün uzattım ayak altında dolaşmasın diye.. günleri de karışıktı, rentale para atarken bir karışıklık olmasın onlarla uğraşmayayım diye ve diğerlerini 1 aylık uzatacağım..
En azından ref almak şu anda daha karlı.. %20 den daha fazla kazandırıyor. Bu da bir gerekçe. AVG ler daha da düşerse ya da ref sınırına dayanırsak o zaman bakarız 3 aylara bence de.

Kötü bir haber benden:
Dün gece bu yoğunlıkta herşeyi son anlara bıraktığım ucu ucuna yetişebildiğim için 300 ref düşürdüm bigtime da.
Son 15 dk da reflerin başında olmama ragmen ttnet azizliğine uğrayarak netzede odum :)
Şu anda 2300 ref olmam gerekiyordu ama 1700 refteyim. Sinirden almadım ref bugün de.
4 günde bir rentale para atabilme konusu da canımı sıkıyor ilerde ref adedi çok olduğunda çok canımı sıkacak gibi.. Acaba 4 gün daha beklesem mi diyorum.
Oturup düşünecek hesap yapacak vakit lazım. Sıkıldım atık iyice.

Bu da 200 refli son günün istatistiği
31.5.2011 --> 2000 RR --> 3466 click - AVG: 1.73

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Haziran 2011, 13:28:42
Alıntı yapılan: bilge8408 - 31 Mayıs 2011, 23:30:15
ahahahah, useniyorum yahu:) neodaki gibi olsa zar zor kazansam da stats paylassam :) burda keyfi cikmiyor ki; her gun kardayim:)
son 3 gun: (800 ref): 1.67-1.63-1.65 avg
sinsi admin incrasebuxda kar ettigimi gorunce burda dusuk avg veriyor bana :) ama kar ettigim surece pek de onemli diil..

Saka bir yana, burda yazmamama ragmen excelde guzel bir tablo yaptim; gunluk ve haftalik net kar ya da zararimin hesabini tutuyorum.. Uyelik alali 17 gun oldu ve 18 dolar kar ettim. Maksimum refe ulasana ve 30 gun uzatma zarar ettirene kadar minimum para yatirip maksimum para cekerek yatirdigimi kenara koycam once. Oyle bir karar aldim :)

Merak edenler oluor, onlar için ne kadar farklı kişiden bilgi gelirse o kadar iyi olacaktır. Ayrıca aynı üyelikte herkes biribirinin avg lerini de merak ediyor.. İyi i gidiyor kötü mü, daha iyi olabilir mi diye :) O yüzden iyi olur dedim :)

Evet iyi karar ben de ilk aldığın 2 adet 100 lük refi sadece 90 gün uzattım ayak altında dolaşmasın diye.. günleri de karışıktı, rentale para atarken bir karışıklık olmasın onlarla uğraşmayayım diye ve diğerlerini 1 aylık uzatacağım..
En azından ref almak şu anda daha karlı.. %20 den daha fazla kazandırıyor. Bu da bir gerekçe. AVG ler daha da düşerse ya da ref sınırına dayanırsak o zaman bakarız 3 aylara bence de.

Kötü bir haber benden:
Dün gece bu yoğunlıkta herşeyi son anlara bıraktığım ucu ucuna yetişebildiğim için 300 ref düşürdüm bigtime da.
Son 15 dk da reflerin başında olmama ragmen ttnet azizliğine uğrayarak netzede odum :)
Şu anda 2300 ref olmam gerekiyordu ama 1700 refteyim. Sinirden almadım ref bugün de.
4 günde bir rentale para atabilme konusu da canımı sıkıyor ilerde ref adedi çok olduğunda çok canımı sıkacak gibi.. Acaba 4 gün daha beklesem mi diyorum.
Oturup düşünecek hesap yapacak vakit lazım. Sıkıldım atık iyice.

Bu da 200 refli son günün istatistiği
31.5.2011 --> 2000 RR --> 3466 click - AVG: 1.73

4 gunde bir ref almak guzel de maksimum ref sayisina ciktiktan sonra uzatma zamanlari geldiginde afalliyorsunuz biraz. Ben 5000 refe ciktim incrasede, bazen 700-800 ref bitis zamani ayni gune denk geliyordu. Cok can sıkıcı, tum kazandiginiz uzatmalara gidiyor.. Tabi bu sorunlar sınırlamadan kaynaklaniyor.. Aslinda ultimate uyelik alsaydim 2000refte sabitleyip onlarin suresini 90 gun uzattiktan sonra ref alimina devam ederdim. Belki aynisini diamond da da yapabilirim. Bir de tavsiyem 4 gunde deil de minimum 5 gunde veya 6 gunde 1 alin reflerinizi. İlerde uzatmada kolaylik oluyor..

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 01 Haziran 2011, 13:28:42
Kötü bir haber benden:

Öncelikler geçmiş olsun.
Nerde düşürdünüz Hocam? Bi arasak belki ben bulurum.   ;) Millet ref diye geberiyor. Siz düşürüyorsunuz!   :(

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 01 Haziran 2011, 17:22:17
4 gunde bir ref almak guzel de maksimum ref sayisina ciktiktan sonra uzatma zamanlari geldiginde afalliyorsunuz biraz. Ben 5000 refe ciktim incrasede, bazen 700-800 ref bitis zamani ayni gune denk geliyordu. Cok can sıkıcı, tum kazandiginiz uzatmalara gidiyor.. Tabi bu sorunlar sınırlamadan kaynaklaniyor.. Aslinda ultimate uyelik alsaydim 2000refte sabitleyip onlarin suresini 90 gun uzattiktan sonra ref alimina devam ederdim. Belki aynisini diamond da da yapabilirim. Bir de tavsiyem 4 gunde deil de minimum 5 gunde veya 6 gunde 1 alin reflerinizi. İlerde uzatmada kolaylik oluyor..
5 günde bir zaten ref alımlar. Ama 4 günde bir rentale transfer var. o yüzden bu yoğunluğumda son güne kaldı para aktarıp refleri uzatma ve aynı şekilde ref alma işi.
Ama zaman geldiğinde TTnet girdi araya.. :) Bakım yapası tutmuş abilerin :)
bir de size daha iyi hizmet vermek için diyorlar.. Ulan önce bir hizmeti verin de daha iyisine sonra bir ara bakarız :D

Neyse yahu, sağlık olsun dedik geçtik. Şimdi bu gece ref alayım diyorum ama ilerisi için daha bütük bir sorun mu olur acaba. 4 günde bir rentale para aktarabileceğim ve tek günde değil peşisıra iki günde 300 er ref olacak uzatmam gereken. Yani bir sonraki günü de hesaplayarak para atmam gerekecek.. Daha o günü beceremedik bak patladı refler ilk uzatmada :D
Off yani of. :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 01 Haziran 2011, 18:50:15
Öncelikler geçmiş olsun.
Nerde düşürdünüz Hocam? Bi arasak belki ben bulurum.   ;) Millet ref diye geberiyor. Siz düşürüyorsunuz!   :(

Sen geç dalganı :D iyi bak oralardadır refler :D Umarım ref bulma sorunu ewrken çıkmaz da , her zaman hatırlamak zorunda kalmam bu sorunu :D
Walla şu anda 2300 ref olmam gerekiyordu ve 1700 refteyim. Cidden keyifsiz bir durum.. Ama Main balance da biriken para ( harcayamadığım için) biraz mutlu da ediyor yine :D
Almasam mı ref ne :D

ElisaMcCline

1700 refe düşünce AVG de biraz artmış aslında.. :D
Düzenimi biraz bozmuş oldum ama 300 refi aldım yine. hesaplar artık daha da ucu ucuna olacak.. Tam 4 gün sonra hem 300 refi uzatacak hem de bir sonraki gün 300 ref alacak parayı atmalıyom rentale.. :D Hadi hayırlısı diyelim :D

01.5.2011 - 300 ref down - Total Ref: 1700
01.6.2011 --> 1700 RR --> 3129 click - AVG: 1.84

02.6.2011 - 300 ref rented - Total Ref: 2000
02.6.2011 --> 2000RR -->   ::)

enderege

Bigtimebux
Silver  üyelik (20-04-2011)

600 ref  1398 tık (2.33 AVG) 01-06-2011
600 ref  1455 tık (2.42 AVG) 31-05-2011
600 ref  1461 tık (2.43 AVG) 30-05-2011