Paypal Hesabım Sınırlandırıldı

Başlatan cskinguen, 14 Ocak 2016, 20:39:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cskinguen

Arkadaşlar uzun süredir hesabım sınırlı bir şekildeydi belgeler vs. Çözümlenmesini bekliyordum bugün yanıt aldım .
''Paypal ile olan yollarımızı kestik ...''
Artık kullanamıyacağım paypalımı nedeni spoiler içinde verdim.
[spoiler]Hesap erişimim neden sınırlandı?

Hesap erişiminiz aşağıdaki neden(ler)den dolayı sınırlanmıştır:

20.12.2015: Kısa bir süre önce aldığınız veya çektiğiniz para hakkında biraz daha bilgiye ihtiyacımız var.

(Bu nedenle ilgili vaka numaranız PP-004-437-836-528.)

Bu sınırlamaya itiraz edilemez.
[/spoiler]

Arkadaşlar artık bir çözümü yok sanırım. Müşteri hizmetleriyle de konuştum şunun yanıtını verirseniz sevinirim .
Para iadelerini nasıl yapabilirim paypala ne tür mesaj atabilirim herkese para iadelerini yapıp , yaptığım iadeleri benim diğer paypal hesabıma atmasını istiyeceğim. En erken çözüm bu bence nasıl yapıcağım hakkında lütfen açıklayıcı bir biçimde cevaplarsanız sevinirim. 6 ay beklemek istemiyorum.

cskinguen

Yapılan geri iadelerde paypal açıklayıcı bir mesaj istiyor nasıl yazmalıyım ?

Lespuxx

Çok bilgim yok ancak bu işten anlayan arkadaşların size yardımcı olabilmesi için daha fazla bilgi vermeniz gerekir bence. Nasıl işlemler yaptınız, geri iadeler derken neyi kastediyorsunuz vs. vs. ?

cskinguen

Alıntı yapılan: Lespux - 14 Ocak 2016, 20:42:03
Çok bilgim yok ancak bu işten anlayan arkadaşların size yardımcı olabilmesi için daha fazla bilgi vermeniz gerekir bence. Nasıl işlemler yaptınız, geri iadeler derken neyi kastediyorsunuz vs. vs. ?
Paypal ile anlayanların konudan anlayacağını sanıyorum . Geri iade derken paypaldaki para iadesinden bahsediyorum . Paypal hesabım sınırlıyken geri iade yapmama izin veriyor ancak Paypal'a bilgi vermem lazım kime yapıcağım ne niçin gibi sanırım bende tam bilmiyorum onu soruyorum .
Ödemelere gelince son 3 ödememden bahsediyim . En son ödememi diğer paypalımdan kendime atmıştım diğer ödemeler para kazanma sitelerinden geldi .

Lespuxx

Alıntı yapılan: cskinguen - 14 Ocak 2016, 20:44:41
Paypal ile anlayanların konudan anlayacağını sanıyorum . Geri iade derken paypaldaki para iadesinden bahsediyorum . Paypal hesabım sınırlıyken geri iade yapmama izin veriyor ancak Paypal'a bilgi vermem lazım kime yapıcağım ne niçin gibi sanırım bende tam bilmiyorum onu soruyorum .
Ödemelere gelince son 3 ödememden bahsediyim . En son ödememi diğer paypalımdan kendime atmıştım diğer ödemeler para kazanma sitelerinden geldi .

Umarım arkadaşlar yardımcı olabilirler...
Kolay gelsin :)

tayfunxl

Onaysız pp hesabından kendi hesabına paramı aktardın ,  ikinci olarak aktardığın paraları arkadaş mı hizmet mi seçtin , üçüncü olarak aynı ip den mi yaptın , dördüncü ve son sorum pp hesaplarındaki bilgiler kimlere ait ?

cskinguen

Alıntı yapılan: tayfunxl - 14 Ocak 2016, 20:47:15
Onaysız pp hesabından kendi hesabına paramı aktardın ,  ikinci olarak aktardığın paraları arkadaş mı hizmet mi seçtin , üçüncü olarak aynı ip den mi yaptın , dördüncü ve son sorum pp hesaplarındaki bilgiler kimlere ait ?
1) Onaylıydı 2 hesabımda . 2) Direk olarak paypal hesabından paypal hesabına gönderdim . 3) Evet aynı ip adresinden . 4) Diğer hesap abime ait bu sınırlandırılan bana ait .

tayfunxl

O zaman tek çözüm var paypalı arayıp sen ve abin bu işi tatlı dille çözmek :)
paypal aynı ip den sahtecilik yapıldığını düşünüyor , ilk başta takibe düşüyor sık sık tekrarlayınca da sonuç belli.
geçmiş olsun umarım düzeltirsin

sumercan

Mesaj sana Paypaldan mı geldi ? Paypaalla görüştün mü? Bu tip mesajlar bana haftada 4-5 tane geliyor paypalla alakası yok gripte cevaplarsan hesabını ele geçiriyrlar...

cskinguen

Alıntı yapılan: tayfunxl - 14 Ocak 2016, 20:51:23
O zaman tek çözüm var paypalı arayıp sen ve abin bu işi tatlı dille çözmek :)
paypal aynı ip den sahtecilik yapıldığını düşünüyor , ilk başta takibe düşüyor sık sık tekrarlayınca da sonuç belli.
geçmiş olsun umarım düzeltirsin
Eğer neden kapatıldığı hakkında bilgi verebilirlerse bu açıklamayı yaparım.