Nokia Lumia 950 - 950XL

Başlatan ElisaMcCline, 16 Ocak 2016, 16:04:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

ve.... Mutlu son. :D

Tekonosadan bugün 950 XL aldım.

Media markt a  önce uğradım. Orada sadece 950 vardı. XL modelinin büyüklüğünü merak ediyor ve çok kaba mı diye çekiniyordum. Bana az önce satıp bitirdim deyip  640 XL yi gösterdi ebat aynı dedi. Bende teknosaya gittim. Oradakilerde hep kutuluydu zorla açtırdım ve beğendim. Fakat başka bi aparatı (Cover, cam filmi vs.) yoktu. 1 yıllık kaskoda yaptırdım. Garanti 3 seneye çıkıyormuş.

@ElisaMcCline, sende alırsan şu mozodan kapak sipariş verecekmisin? Beraber versek?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ibrhmsny

Hayırlı olsun  :)
Kaç gayme ayıptır sorması  :D

enderege

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 28 Şubat 2016, 17:46:06
Hayırlı olsun  :)
Kaç gayme ayıptır sorması  :D

Teşekkür ederim.
Fiyatı ayıp yaaa... Nette satılan fiyattan zaten. Hepsi burada ki aynı fiyat.

ibrhmsny

Baktım fiyatlara,ayıp fiyatlar evet  :g

silver

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 28 Şubat 2016, 17:29:06
ve.... Mutlu son. :D

Tekonosadan bugün 950 XL aldım.

Media markt a  önce uğradım. Orada sadece 950 vardı. XL modelinin büyüklüğünü merak ediyor ve çok kaba mı diye çekiniyordum. Bana az önce satıp bitirdim deyip  640 XL yi gösterdi ebat aynı dedi. Bende teknosaya gittim. Oradakilerde hep kutuluydu zorla açtırdım ve beğendim. Fakat başka bi aparatı (Cover, cam filmi vs.) yoktu. 1 yıllık kaskoda yaptırdım. Garanti 3 seneye çıkıyormuş.

@ElisaMcCline, sende alırsan şu mozodan kapak sipariş verecekmisin? Beraber versek?

@enderege

Oh be yaa, hayırlı olsun :D

Evet düşünüyorum. Ama ebat görmediğim için de acele etmedim :)
Mozo da flip cover ın kahverengisi çok güzel ama aynı renk back coverda yok.
O telefonu da siyah back cover ile kullanmak öldürmek gibi geliyor. :)

Var mı kafanda senin birşeyler, seçtin mi bari ? :)

Bir de bilindik birşeylerle yanyana koyup bir foto çekip paylaş da, daha net görelim şu çocuğu yahu :)
La adamlar bize mağaza değil, şehiri dolaştıracaklar :) Ne zaman gelecek adam gibi heryere bu yahu :)

enderege

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 29 Şubat 2016, 04:00:37
@enderege

Oh be yaa, hayırlı olsun :D

Evet düşünüyorum. Ama ebat görmediğim için de acele etmedim :)
Mozo da flip cover ın kahverengisi çok güzel ama aynı renk back coverda yok.
O telefonu da siyah back cover ile kullanmak öldürmek gibi geliyor. :)

Var mı kafanda senin birşeyler, seçtin mi bari ? :)

Bir de bilindik birşeylerle yanyana koyup bir foto çekip paylaş da, daha net görelim şu çocuğu yahu :)
La adamlar bize mağaza değil, şehiri dolaştıracaklar :) Ne zaman gelecek adam gibi heryere bu yahu :)

Ben şunu düşündüm ama bilmiyorum.

[spoiler]http://mozoaccessories.com/product/notebook-flip-cover-for-lumia-950-xl-black/[/spoiler]

Şimdilik n11 den cam filmi ve dandik bi cover sipariş verdim.

birde bu mozo da fiyatlar € cinsinden aynı ürün amazonda $ cinsinden. Yani mozoda 49€ Amazonda 49$ gibi. :D

Şunu söyleyeyim 950 ile 950XL arasında en ve boyda 0.5cm fark var. Bende biraz daha fonksiyonlu diye XL ı tercih ettim. Bana kalırsa  ya 950 ya da 950XL dan birini alacağım diyorsanız XLı tercih edin. Kardeşimde Iphone 6s plus var. Ona nazaran XL çok daha zarif duruyor.

Bizim evde sadece ıphone 4s var. Karlaştırmak için başka neyle fotoğrafını çekeyim?  ???  A4 kağıdı gibi standart ölçülü objelerle çekeyim mi?

aydyar13

Güle güle kullan Enderege hocam :)

fzthkurmaz

a4 üstünde çek hocam bide eline al öyle çek :D