İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Şuan İzmir/Dikili deyim  ;) Yaz dönemi için 2 aylık ttnet yalın internet bağlattık ,13 gün bağlanması sürdü ,bağlandıktan sonra da 1 gün internetli 2-3 gün internetsiz  kalıyoruz (d) Sebebini kendileri de bilmiyor  (d) Ev merkezde olmasına rağmen  :D  Bağlattığımıza pişman olduk seneye yaz ttnet bağlatmak mı töbee  (sinir)

Turcell vıın biraz daha iyi en azından tüm gün internetsiz kalmıyoruz :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: YingYang - 04 Ağustos 2012, 03:00:59
Şuan İzmir/Dikili deyim  ;) Yaz dönemi için 2 aylık ttnet yalın internet bağlattık ,13 gün bağlanması sürdü ,bağlandıktan sonra da 1 gün internetli 2-3 gün internetsiz  kalıyoruz (d) Sebebini kendileri de bilmiyor  (d) Ev merkezde olmasına rağmen  :D  Bağlattığımıza pişman olduk seneye yaz ttnet bağlatmak mı töbee  (sinir)

Turcell vıın biraz daha iyi en azından tüm gün internetsiz kalmıyoruz :D

Bunun tek yalın açıklaması, TTnet in sizi gayet yalın bir şekilde kazıklamış olduğu hocam :g
Zaman belli, para da işliyor :D Ama siz kullanamıyorsunuz. Sanki başka birilerinin sitemindeki sorunu çözmelerini istiyormuşsunuz gibi, sorunun nereden kaynaklandığını da bulamıyorlar ??? :D ilginç :D

avni59

bakalım bizimki hangısınden cıkacak.dun netten basvuru yaptım bugun aradılar(yani dun) yarın gelcez dedıler(yani bugun).

abcb

Sorun yaşamanıza üzüldüm gerçekten YingYang Hocam  :(
Ben başvuru yaptıktan bir gün sonra gelip bağlamışlardı
Avni inşallah senin yalın internetinde benim internet gibi tamamen sorunsuz olur

avni59

ya bugun birisi geldı komsunun telefona baglı olan kabloyu kestı acık olan bı elektrık prizi vardı oraya bagladı.baska bısey yapmadan gıttı pazartesı gelır ınternet dedi.ttnetı aradık pazartesi modem fılan yollıycaz dedıler.sımdı sizin kurulum surecı nasıl oldu acaba.

abcb

Alıntı yapılan: avni59 - 04 Ağustos 2012, 16:28:12
ya bugun birisi geldı komsunun telefona baglı olan kabloyu kestı acık olan bı elektrık prizi vardı oraya bagladı.baska bısey yapmadan gıttı pazartesı gelır ınternet dedi.ttnetı aradık pazartesi modem fılan yollıycaz dedıler.sımdı sizin kurulum surecı nasıl oldu acaba.

Avni Hocam bende durum biraz daha değişik oldu
Ben sözleşmeyi imzaladığımda modemi bana vermişlerdi
Apartmanımızın dış kapısının üstünde bir kutucuk var, o kutunun içine internet kablosunu bağladılar
Apartmanın dış kısmından evin içine de o kabloyu aldık, umarım anlatabilmişimdir
Hemen bağlantıyı yaptılar ve yanlış hatırlamıyorsam sadece iki saat sonra açılmıştı
Daha önceden de dediğim gibi ben alalı  1,5 sene oldu, demek ki 1,5 sene içinde ttnet müşterilerine pek iyi hizmet vermemeye başlamış  (d)

avni59

wallah kutuyla fılan hıc ugrasmadı.bagladıgı yer tel. hattıda olabılır wallah ben elektrık prızı dıye dusunmustum ama kullanmadıgımız ıcın oyle geldı sanırım.demekkı telefon hattıymıs.cunku oraya kendı telefon fılan bagladı konustu :D pazartesi acılır dedı ama neden dıye sorunca hafta sonu fılan bıseyler dedı.inş bı sorun cıkmaz.

abcb

Pazartesi günü hem modemi gönderecekler, hem interneti açacaklar  ???
İnşallah fazla uzamadan işiniz hallolur Avni Hocam

TwofuN

Bi fikir oluşması açısından söyliyim ttnet kullanıyorum sadece 1saatte hallettiler 1 saat sonra gelir dediler 1 saat sonra geldi

halisekarakaya

Alıntı yapılan: TwofuN - 04 Ağustos 2012, 18:03:55
Bi fikir oluşması açısından söyliyim ttnet kullanıyorum sadece 1saatte hallettiler 1 saat sonra gelir dediler 1 saat sonra geldi

İnsanın inanası gelmiyor di mi  :D
Alışkın değiliz ki bu kadar hızlı bir hizmete ve de denilen saate uyulmasına  :)
Aslında normali bu ama alkışlayasımız geliyor dediklerini yaptıklarında  :)