İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Coulers79

Evet eski sistem 32 bit'tı, şimdiki 64 bit orada da bir karışıklık olmuş olabilir.  ::)

Dejavu diil degityav. :P Cevaplar için teşekkürler, yatınız ve uyuyunuz efem.  (zzz)

hakanatik01

O zaman ceyceydi calacula camburleydi capcup,hop yatağa :P "its your problem  not mine" :P Cümleten iyi sabahlar :)

aydyar13

Coulers79

Neyse tekrardan bi bakacağım, home basic'i ulti yapmayı da düşünüyorum.
Bu arada sürücüleri tekrar yüklerken sorun yok diye yüklemediğim ses mafiş. :))

ElisaMcCline

Yaa bir teklifim var :D

@Coulers79 , konu isini değiştirsek mi ?

Coulers99 un İnternet ve Bilgisayar sorunları olarak :)) :)) :))
Yaa 70 sayfa seninle uğraşmışız be birader :))

hakanatik01

ule korsan kurup birde home basic kurduysan at onu dışarı diyeceğim :P şaka biryana hani kurulumuda kolay olduğu için sürücüler falanda sorun olmuyor malum senin virüslerle başında hallice oluyor eğer format atmayı düşünüyorsan oyun v.s. oynamayı çok sevmiyorsan linux sürümlerini dene derim :) özellikle mint'in görsellik olarakta windowstan aşağı kalır yanı yok virüslere de elveda dersin :P

Coulers79

Zor bela geri yükleme yaptım, ses geldi. İnternet önündeki X işareti de gitti. Ekran kartı tanımlı ama çözünürlük yükselmiyor hâla.
Onu da bir şekilde hallederim. ninja Zaman az ve pratik olur diye burada paylaşıyordum. Ulti'yi de PC bozulursa veya refler çoğalırsa :PP zorlarız artık, win 10'muz pro olsun deyu.  8)

aydyar13

Donanimlar cok mu eski?

Bende de bir sikinti var.
Dukkanda 2 adet lazer yazici var. Bitanesi eski HP windows 8 olan pc bir turlu gormedi onu agdan ya yeni HP yi goruyor, XP olan ikisinide goruyor. Kendi cd si internetten guncel driveri. Tutlu tanitma yontemleri vs fayda etmedi.

hakanatik01

hakanatik01

Alıntı yapılan: Coulers79 - 06 Temmuz 2015, 16:42:18
Ekran kartı tanımlı ama çözünürlük yükselmiyor hâla.
Çözünürlük değişmeyebiliyor en yüksekte bırakıyor bazen ekran 15'6 ve ekran kartı onboardsa 1366x768 kalabilir.