İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sametseven

Benim çok sinir bozucu bir sorunum var. Çözebilen olursa teşekkürler.
Benim bilgisayarda internet explorer 11 yüklü. Casper notebook. Bu bilgisayarda ne yaptıysam ie'nin sesini kapatamıyorum. Altta ses karıştırıcı menüsü var oradan chrome, firefox, maxthon ve operamın seslerini kapatabiliyorum ve artık ses gelmiyor. Bu ie'de sesi kapatınca 5 10 dakika sonra videoların birinden sesler gelmeye başlıyor (ptc siteleri ve exchangelerde tanıtım sitelerinden) Delirmek üzereyim bana bir çare :m bunu etkin kullanıyorum kullanmayın demeyin :P 

Lespuxx

Alıntı yapılan: sametseven - 11 Ocak 2016, 00:43:03
      Benim çok sinir bozucu bir sorunum var. Çözebilen olursa teşekkürler.
Benim bilgisayarda internet explorer 11 yüklü. Casper notebook. Bu bilgisayarda ne yaptıysam ie'nin sesini kapatamıyorum. Altta ses karıştırıcı menüsü var oradan chrome, firefox, maxthon ve operamın seslerini kapatabiliyorum ve artık ses gelmiyor. Bu ie'de sesi kapatınca 5 10 dakika sonra videoların birinden sesler gelmeye başlıyor (ptc siteleri ve exchangelerde tanıtım sitelerinden) Delirmek üzereyim bana bir çare :m bunu etkin kullanıyorum kullanmayın demeyin :P 

Silip yeniden yukleek
Virus taramasi yapmak
Sistem geri yukleme yapmak

Bu ucunden sonra ses driverinizi yeniden yuklemeniz ya da guncellestirmeniz sorunu cozebilir.

sametseven

Onlar çare olmadı diyebilirim hocam. Aslında üşeniyorum aramaya. İllaki tüm programların seslerini yönetebilen bir program vardır karıştırıcıdan başka.

Dio

bunu buldum. dene istersen :) olmazsa indievolume programıyla halledersin :y

[spoiler]http://www.softwareok.com/?seite=faq-Windows-8&faq=104#S3[/spoiler]

benimde  tuşu zar zor basıyor :m eksikliğinden dolayı yanlış bir şey yazarsam şimdiden kusura bakmayın :)

edit: ö :D

Lespuxx

Boyle bi isi karistirici haricinde bir programla halletmek sorunu halletmek sayilmaz bence :)
İsimi gorse yeter diyorsaniz o ayri.
Cltrl + alt + del yapip islemler menusu altinda anormal isimli ya da cok cpu harcayan bir islem varsa kapatmayi deneyebilirsiniz. Benim tahminim virus oldugi yonunde.
Ayrica suan aklima geldi ie nin ayarlarinda ses ile ilgili bir ayar yok mu ? Hic kullanmadigim icin bilmiyorum :)

sametseven

Alıntı yapılan: Dio - 11 Ocak 2016, 01:28:52
bunu buldum. dene istersen :) olmazsa indievolume programıyla halledersin :y

[spoiler]http://www.softwareok.com/?seite=faq-Windows-8&faq=104#S3[/spoiler]

benimde  tuşu zar zor basıyor :m eksikliğinden dolayı yanlış bir şey yazarsam şimdiden kusura bakmayın :)
Teşekkürler modum, bir deneyeyim :y

Alıntı yapılan: Lespux - 11 Ocak 2016, 01:33:41
Boyle bi isi karistirici haricinde bir programla halletmek sorunu halletmek sayilmaz bence :)
İsimi gorse yeter diyorsaniz o ayri.
Cltrl + alt + del yapip islemler menusu altinda anormal isimli ya da cok cpu harcayan bir islem varsa kapatmayi deneyebilirsiniz. Benim tahminim virus oldugi yonunde.
Ayrica suan aklima geldi ie nin ayarlarinda ses ile ilgili bir ayar yok mu ? Hic kullanmadigim icin bilmiyorum :)
İlginiz için teşekkür ederim :y Valla hocam bilgisayarda eset 8 yüklü super antispwware yüklü ve günceller. Keylogger vardır belki diye sitelerde açıklamalara baktım kontrol ettim ondan bile yok :) sistem temiz olmalı. Anormal isimlerle savaştım kaldırdım çok önceden. Windows update anormal CPU yiyordu onu devre dışı bıraktım, yine de fayda etmediler. Son çare kendim susturayım artık programı :PP

Lespuxx

Alıntı yapılan: sametseven - 11 Ocak 2016, 01:44:07
Teşekkürler modum, bir deneyeyim :y
İlginiz için teşekkür ederim :y Valla hocam bilgisayarda eset 8 yüklü super antispwware yüklü ve günceller. Keylogger vardır belki diye sitelerde açıklamalara baktım kontrol ettim ondan bile yok :) sistem temiz olmalı. Anormal isimlerle savaştım kaldırdım çok önceden. Windows update anormal CPU yiyordu onu devre dışı bıraktım, yine de fayda etmediler. Son çare kendim susturayım artık programı :PP

Rica ederim :)
Su antivirus isimlerini okurken bile tiksiniyorum :D 5 senedir falan hic kullanmiyorum :D
En kesin cozum hocam direk susturmak :DD

sametseven

Sayın kırmızılar, maviler, ve diğer üyeler. Bir sorunum var ve bildiklerinizi, tavsiyelerinizi bekliyorum. Ben facebooka chrome ile giriyorum ve bilirsiniz chrome, faceye veya başka bir yere girdiğinizde mail adreslerinizi kaydeder. Ben bugün bilgisayarımda yabancı, daha önce hiç görmediğim bir mailin tesadüfen kullanılmış olduğunu farkettim.
[spoiler][/spoiler]

Birisi bilgisayarıma sızmış olabilir mi? Görünüşe göre henüz bir zararım yok gerek paypalda gerekse ptc sitelerinde yabancı login olarak.
Not aldığım tüm ödeme işlemci ve ptc şifrelerini değiştireceğim.
Uzaktan erişimi kapattım.
Eseti kaldırıp başka bir antivirüs kuracağım belki kaspersky.
Antilogger yükledim spyware de var. Başka neler önerebilirsiniz? Bilgisayarımda tek tuşla format özelliği de var yarım saatte sıfır windows kuran, dosyaları C'den taşıyıp en son çare olarak onu da kullanabilirim. Lütfen yardımcı olur musunuz (a)

edit: sanırım şifrelerimi bilgisayarda tutmayacağım artık. Bir deftere yazar oradan tek tek bakarak giriş yaparım.

kazanpara

Modemdeki arızadan dolayı değiştirme kararı aldım bu nedenle bildiğiniz güvendiğiniz modem marka modeli varmıdır :D Yalnız çekim gücü yüksek olmalı 3 daire kullanacak bir de bütçeye uygun :D Tavsiyelerinizi bekliyorum :D