İnternet ve Bilgisayar Soruları

Başlatan ElisaMcCline, 18 Şubat 2012, 03:17:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Mevcut chrome eklentilerinden biri olmadığına emin misin ? Auto refresh eklentileri var çünkü :)

Chromu açtıktan sonra adres satırına bunu yaz : chrome://flags/
Önce aşağıda verdiğimi dene, olmadı orada farklı gördüğün ve bu konuyla ilişikli olabileceğini düşündüklerini devredışı yaparak deneyebilirsin.
--> Gelen listede , otomatik sekme silme seçeneği muhtemelen etkin olarak işaretlenmiştir, onu devredışı yap.

Çok kasarsan, chromu da sıfırlayabilirsin, o da çözüm olur.
Ayarlarda chrome://settings/ sayfası.
Altta gelişmiş ayarları göster dedikten sonra en altta, ayarları sıfırla butonunu görebilirsin.

Geçmiş olsun. :)

Dio

buzz

Alıntı yapılan: Dio - 16 Mart 2016, 03:11:23
ya da firefoxa geçebilirsin :PP :D
aynen öyle yaptım  :))

ama elisa @ElisaMcCline  in yönlendirdiği sayfada bir iki değişiklik yaptım olmadı şimdilik.ama uğraşıyorum çözücem olmadı  chroma (zopa)
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: buzz - 16 Mart 2016, 03:41:22
aynen öyle yaptım  :))

ama elisa @ElisaMcCline  in yönlendirdiği sayfada bir iki değişiklik yaptım olmadı şimdilik.ama uğraşıyorum çözücem olmadı  chroma (zopa)

Değişiklik yaptıktan sonra chrom u kapatıp açman gerekiyor, onu unutma :)
Özel birşey yoksa sıfırla gitsin aslında, en temizi :)

Bilmiorum, PC de tutarım, opera, maxthon vs gibi ama çok gerekmedikçe kullanmam chrome :)
Herkes yerini bilsin :P

Dio

chrome'da yeni kişi(profil) oluşturabilirsin. Tarayıcıyı yeni kurmuş gibi sıfır bir profilden girip eski profille kıyaslayarak sorunu çözersin :y
profil özelliği çok işe yarıyor. Birkaç profil oluşturuyordum mesela eklentilerin kurulu olduğu site tıklamalarını yaptığım bir profil,
eklentisiz güvenli olsun şifreler çalınmasın diye bir profilim vardı. Bundan paypala coinbaseye falan girerdim.

Alıntı yapılan: Mucahid - 14 Mart 2016, 20:32:42
VDS'de Windows Update yapmaya çalışıyorum ama bir türlü yükleyemedim.Windows Update Fix ve onun gibi bir program kullandım sonuç aynı  (sinir) Checking for updates yazıyor başka da bir şey çıkmıyor  >:(
az önce bir vpste update yaptım, sorun yaşamadım. Vds'in internetinde microsoft engeli olmasın? :m tarayıcıdan microsofta girilebiliyor mu?

buzz

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 16 Mart 2016, 03:47:47
Değişiklik yaptıktan sonra chrom u kapatıp açman gerekiyor, onu unutma :)
Özel birşey yoksa sıfırla gitsin aslında, en temizi :)

Bilmiorum, PC de tutarım, opera, maxthon vs gibi ama çok gerekmedikçe kullanmam chrome :)
Herkes yerini bilsin :P
sıfırladım chromu ancak yine sorun devam ediyor. >:( >:( tamamen sistemde kaldırıp baştan yüklesem bir şey farkeder mi acaba?
sorun başka sanırım.google da araştırıken birisi ram dan kaynaklı olabilir demiş bir başkasına.bana çok saçma geldi kulak arkası ettim.
fakat yakın zamanda pc de ram değişikliği yapmıştım.her hangi bir çakışma gibi bişey olabilir mi ki acaba diye düşünüyorum
ancak buraya yazarken bile saçma geldi şu an
Eğer bir nehirde iki balık kavga ediyorsa, bilin ki oradan az önce uzun bacaklı bir ingiliz geçmiştir.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: buzz - 16 Mart 2016, 06:28:33
sıfırladım chromu ancak yine sorun devam ediyor. >:( >:( tamamen sistemde kaldırıp baştan yüklesem bir şey farkeder mi acaba?
sorun başka sanırım.google da araştırıken birisi ram dan kaynaklı olabilir demiş bir başkasına.bana çok saçma geldi kulak arkası ettim.
fakat yakın zamanda pc de ram değişikliği yapmıştım.her hangi bir çakışma gibi bişey olabilir mi ki acaba diye düşünüyorum
ancak buraya yazarken bile saçma geldi şu an

Chrome gibi bir sorunun varken, ram gibi ek sorunlar aramana gerek yok bence :D
Chrome tek başına kendisi sorun zaten :)

@Dio nun bahsettiği gibi önce yeni bir profil de deneyebilirsin.
Olmadı kaldırıp tekrar da jurabilirsin ama kaldırırsan düzgün ve tam olarak sistemden kaltığından emin ol.
Ve arka planda çalışan parçaları var o yüzden rstart mutlaka et kaldırdıktan sonra. Yani yeniden kurmadan önce :)

O da olmadı, adres belli zaten :) FF :)

MontezTR

paypal hesabım ile n11 den ürün almak istiyorum nasıl olacak bu bilgisi olan yardım etsin.

enderege

Alıntı yapılan: MontezTR - 24 Mart 2016, 19:19:04
paypal hesabım ile n11 den ürün almak istiyorum nasıl olacak bu bilgisi olan yardım etsin.

İster paypal bakiyenle istersen paypala tanımlı kart ile alış veriş yapabilirsin. Ödeme seçeneğini paypal seçmen yeter.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.