Otomatik yenileme

Başlatan letal, 20 Ocak 2016, 17:27:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

letal

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Ocak 2016, 00:13:16
sesli okununca  anlaşılır olmuyor onlar eve eleman(tercihen haydar) yollayın :P okusun hatta tıklarıda yapsın :D

Eklentilerle belki mümkün otomatik belli sürelerle istediğiniz sayfaları yenileyen eklentiler  var telde firefox içinde var ama chromeda bilmiyorum :P

sesli okuma olayını @ElisaMcCline nın kendi sesinden dinleyerek yaparsak mantıklı aslında :D başka ses olursa istemez artık kelime mi kodlanır alfabe kodlanır olur bilmem [spoiler]o kız mu masaya gelecek  :)) -:)) :DD[/spoiler]"Gelirkapisi Türkiye nin ilk ve tek sesli forumu; hem de Bay Kırmızı nın sesiyle" diye de slogan oluştururuz.

hakanatik01

Alıntı yapılan: letal - 21 Ocak 2016, 00:20:51
sesli okuma olayını @ElisaMcCline nın kendi sesinden dinleyerek yaparsak mantıklı aslında :D başka ses olursa istemez artık kelime mi kodlanır alfabe kodlanır olur bilmem [spoiler]o kız mu masaya gelecek  :)) -:)) :DD[/spoiler]"Gelirkapisi Türkiye nin ilk ve tek sesli forumu; hem de Bay Kırmızı nın sesiyle" diye de slogan oluştururuz.

mantıklı bu öneriler dikkate alınmalı yönetim uyuyor mu?Kalablığa ses ver  :m Elisa hoca okurken arkayada romantik fon müziği olsun  (al yazmalım olmasın ama her yerde o  ) :D Türkiyenin en romantik ve kazançlı  formundasınız ben admininiz mccline, elisamccline (spk)  :))

letal

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 21 Ocak 2016, 00:24:42
mantıklı bu öneriler dikkate alınmalı yönetim uyuyor mu?Kalablığa ses ver  :m Elisa hoca okurken arkayada romantik fon müziği olsun  (al yazmalım olmasın ama her yerde o  ) :D Türkiyenin en romantik ve kazançlı  formundasınız (spk)  :))

+1 +1 +1 nerde demokrasi nerde yönetim isteklerimizi göz ardı etmeyin  (gyk) (spam) (spam) (spam) [spoiler]spam ları boykot olarak hayal edin  :))[/spoiler]

ElisaMcCline

La adamlar boşuna diktatör olmuyor demekki :m

Tamam kabul.
Demokrasilerde bildiğiniz gibi en yönetici olan, sadece görevleri kimlerin yapacağını belirler, kendisi birşey yapmaz :PP

Ona göre aranızdan bu kadar istekli olan arkadaşlardan seçer işe başlarız bir ara :))

Not alıyorum şimdi hepinizin ismini :))

letal

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 21 Ocak 2016, 01:33:52
La adamlar boşuna diktatör olmuyor demekki :m

Tamam kabul.
Demokrasilerde bildiğiniz gibi en yönetici olan, sadece görevleri kimlerin yapacağını belirler, kendisi birşey yapmaz :PP

Ona göre aranızdan bu kadar istekli olan arkadaşlardan seçer işe başlarız bir ara :))

Not alıyorum şimdi hepinizin ismini :))

(prt) *) (hydr) kem küm şey ıııııı
kim çıkarıyor arkadaş demokrasi falan hayret bir şey yaw :D diktatörlük candır candır  O:-) :X

Lespuxx

Ooo buralar hep   (gyk)  olmus  :DD

omerfaruk5

ibrhmsny

Alıntı yapılan: Lespux - 21 Ocak 2016, 01:41:24
Ooo buralar hep   (gyk)  olmus  :DD
Olmuş olmuş kırmızı da ava başlamış  :D

bayram4558

haber sitelerinde var galiba bu bence de olabilir.  +1

Coulers79

İcat çıkarmayın, forumu bozarsıız. (eht) Emme Elisa'dan güncel mesaj uyarıları, hemde kendi sesinden diye bir anonsa da hayır diyemem. :DD