Adbit.co - (SCAM)

Başlatan danger_pc, 26 Ocak 2016, 15:47:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

messli

yokya nerde vericek :D 100bin satos fln 125 veriyo 500 veriyo :D sabahtan beri 26,875 satoshis  bunu kazanmişim zor ref mef olursa belkide oda bizde yok :D

danger_pc

Alıntı yapılan: messli - 27 Ocak 2016, 16:31:48
yokya nerde vericek :D 100bin satos fln 125 veriyo 500 veriyo :D sabahtan beri 26,875 satoshis  bunu kazanmişim zor ref mef olursa belkide oda bizde yok :D
dun ilk birini uye yapmistim 50 bin satoshide

messli

You claimed 7500 satoshis!  (dns)  (dns)

danger_pc

You claimed 7500 satoshis!  (dns)

danger_pc

çekim sayfası için meail attım geri dönüş yapmış bikaç saat içinde düzenlenicektir die... bakalım cekim limitiini ne yapıcaklar...

danger_pc

admin şöle bişey paylaşmış blogda...

Hi there, due to maintenance work withdraws are disabled over the nex couple of hours. Thx for your patience!

danger_pc

Uyarı: Şu anda bizim cüzdan sağlayıcısı ile teknik sorunlar yaşıyoruz. Tüm fonlar güvencesindedir ve çekme kısa sürede yeniden aktif olacaktır. Sabrınız için teşekkürler.

ayyıldız

peki ne zaman çekebileceğiz ki limöit ne oldu ne bitti hiç bir sey bilmiyoruz

danger_pc

Admin bitcoin hesabiyla ilgili bi sorun oldugunu site ile afapta edicegini tamamen teknik bi hata oldugunu soyledi yaklasik 4000 yeni uye oldugunu soyledi 3 gun icinde ben bekliyorum odemeyi eger yapmazsa art niyet aricam icerde yaklasik 300 bin satoshim oldu... bende beklemedeyim anliyacaginiz ama eski limit 100 bin satoshi idi sonra 250 bin satoshi yapti kanimca bikac gune odeme yapmazsa cok kisi siteyi birakir bunu goze almamak icin azda olsa odeme yapmasi lazim

danger_pc

Cekim aktif cekin... 250 bin satoshi limit