instagc GPT sitesi

Başlatan nvrbkmz, 31 Ocak 2016, 21:25:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trojex

Taskdan anlamıyorum yaa anlasam onuda yaparım :D

nvrbkmz

yandex kullan oto çeviri yapıyor bazıları çok kolay özellikle twitter ve makale ile ilgili olanlar

trojex

Amaç ney peki twitter makale derken tweet mi atıyoruz.

nvrbkmz

hayır mesela sana twitter adresleri veriyor bu kim diyor yaşını teninin rengini cinsiyetini falan soruyor, yada bu hesap kişimi şirketmi diye soruyor. makaleler ise bi web adresi veriyor yazılan yazı makalemi yada kim yazmış gibi, şarapla ilgili olanlar var onlarda kolay sayılır, blog sayfalarını soranlar oluyor, ve çok çıkarlar onları yapsan yeter bunlar 0,70 lik görevler level atladıkça 10 centlik bile görevler var

trojex

Hmm bi nevi yandex tolokadaki görevlere benziyor.Bi ara o zman bunada başlayayım.Takıldığım yerde sorarım artık sana.

nvrbkmz

evet yandex gibi sayılır ama çok daha fazla görev geliyor. bugun nerden baksan 25 30 tane yapmışımdır hala daha yapıyorum. her zaman yardım ederim sorun yok.

trojex

Anlamadığım için hiç bulaşmadım böyle birşeye bundan sonra ufaktan ufaktan göz atarım teşekkür ettim sağolasın.

nvrbkmz

bugün de böyle olsun  ($$)

mustyde

Alıntı yapılan: nvrbkmz - 26 Şubat 2016, 21:14:40
bugün de böyle olsun  ($$)

hooocammmm (hydr)

asariaslan

Ben bu siteden bir türlü para çekemedim. Parayı çekmeye giriyorum peending diyor  bir kaç saat sonra tekrar hesaba geliyor çözemedim.