Onedayrewards.com - (SCAM)

Başlatan suskun, 02 Şubat 2016, 01:07:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

suskun

(scm)

Elektronick

tanıtımın hayırlı olsun suskun :)
yalnız bir sorum olacak bu minutestafı sıfırlamamızın bir yolu yokmu bir sitede yapsak digerinde iş çıkmıyor  ???

suskun

Alıntı yapılan: Elektronick - 02 Şubat 2016, 01:29:50
tanıtımın hayırlı olsun suskun :)
yalnız bir sorum olacak bu minutestafı sıfırlamamızın bir yolu yokmu bir sitede yapsak digerinde iş çıkmıyor  ???
Eyvallah hocam teşekkur ederim. Malesef yok bildiğim kadarıyla vpn v.s ile olur belki ama o da direk olarak banlanma sebebi zaten. Aslında diğerinde de iş çıkıyor da biraz daha az çıkıyor bugun zaten genel olarak yoktu minutestaff kısmında ayuwage dahil hiç bi sitede ex kısmı yoktu neredeyse bugun.

Elektronick

Alıntı yapılan: suskun - 02 Şubat 2016, 01:44:36
Eyvallah hocam teşekkur ederim. Malesef yok bildiğim kadarıyla vpn v.s ile olur belki ama o da direk olarak banlanma sebebi zaten. Aslında diğerinde de iş çıkıyor da biraz daha az çıkıyor bugun zaten genel olarak yoktu minutestaff kısmında ayuwage dahil hiç bi sitede ex kısmı yoktu neredeyse bugun.
aynen bende farkettim bugün pek çıkmadı

gango

tanıtım hayırlı olsun @suskun Minutestaff olan site candır  :D

messli

@suskun  buranin minutestaff kisminda kazançlar nedir ex bölümü ? $ üzerinde ona göre üye olayim.

suskun

Alıntı yapılan: messli - 02 Şubat 2016, 14:03:03
@suskun  buranin minutestaff kisminda kazançlar nedir ex bölümü ? $ üzerinde ona göre üye olayim.
İnstant: 0.00075$ ve 0.0005$
View: 0.0015$
Click: 0.0025$ ve 0.0035$
Ex: 0.015$

Bu paralar yanında birde az bi puan  veriyor her işlemde

---------------
Deneme amaçlı bir ödeme istemiştim sabah kanıtlar kısmına eklendi: http://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/onedayrewards-odemeleri/

MontezTR

Referans olunca kaç puan veriyor

recep1852

Jackpot ne hikmetse bana çıkmış :D

suskun

Alıntı yapılan: MontezTR - 03 Şubat 2016, 04:36:33
Referans olunca kaç puan veriyor
Reflerden earnin için 10% + purchase için 10% olarak görunuyor.

Alıntı yapılan: recep1852 - 03 Şubat 2016, 10:06:40
Jackpot ne hikmetse bana çıkmış :D

Hayırlı olsun hocam bol kazançlar ($$)

------------
Bu arada İNBOX'taki kupon kodunu yazıp 5 puan almayı unutmayın arkadaşlar ve ödeme alan arkadaşlar ödeme kanıtlarını bir sitede yayınladıktan sonra linkini admine göndererek 0.25$ alabilecekleri görev mevcut onuda unutmayın.