Grandbux için harika bir teklifim var!

Başlatan nebu, 03 Şubat 2016, 18:37:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Golden kampanyasında son 2 gün arkadaşlar (25 Şubat son gün). Hem indirimi hem de teklifi değerlendirmek isteyenler kaçırmasın fırsatı ;)

bushidogi

Kayıt oldum hocam sana mesaj atamiyorum
Nick : bushidogi

nebu

Alıntı yapılan: bushidogi - 23 Şubat 2016, 21:00:42
Kayıt oldum hocam sana mesaj atamiyorum
Nick : bushidogi

Hayırlı olsun :) Kişisel ileti gönderebilmek için sitede 5 mesajınızın olması lazım :)

nebu

Grandbux'un Golden indirimi server saatiyle 23:59:50 (yarın sabah 09:59:50'de sona eriyor. İlgilenenlerin dikkatine ;)

nebu

Grandbux'un Golden kampanyası bu sabah sona ermiştir. Benim teklif devam ediyor tabii :g

nebu

@ilkercgul arkadaşımız sağ olsun, referansımla üye olan arkadaşların güncel durumlarını görebilecekleri harika bir tablo hazırlamış ve bana iletti :) Ref gelirleri çok düşük olduğu için haftalık güncelleme yapacağım.

[spoiler]https://docs.google.com/spreadsheets/d/1DQ7ZXZGtZroN2v_l1rNWKkzdwMk3Z8Dg-jcorxScpO0/edit?pref=2&pli=1#gid=0[/spoiler]

nebu

Golden kampanyası yeniden başladı arkadaşlar (p) Teklifimi değerlendirerek $34'a Golden üyelik alabilirsiniz :) Nisan ayının 18'ine kadar fırsatı değerlendirebilirsiniz ;)

nebu

@ilkercgul bakiye $1'ı geçmiş (p) $0.75'ı PP hesabına gönderiyorum. Güle güle harca :)

ilkercgul

Alıntı yapılan: nebu - 15 Nisan 2016, 13:54:28
@ilkercgul bakiye $1'ı geçmiş (p) $0.75'ı PP hesabına gönderiyorum. Güle güle harca :)
Ödeme alındı,teşekkür ederim @nebu

nebu

Golden üyelik kampanyası yarın sabah sona eriyor arkadaşlar. Sonradan, "keşke benim olsaydı" demeyelim :g