Grandbux için harika bir teklifim var!

Başlatan nebu, 03 Şubat 2016, 18:37:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nebu

Değerli Gelir Kapısı müdavimleri,

Son dönemde elimizde kalan nadide sitelerden biri olan Grandbux için size reddedemeyeceğiniz bir teklif sunmak istiyorum :)

Grandbux'ta refim olan arkadaşlara günlük tıklamalarından gelen komisyonun %75'ini iade ediyorum (ok)

Ayrıca refim olup üyelik yükselten arkadaşlara, bana gelen komisyonun da %75'ini iade ediyorum (ok)

Geri iadeler Paypal ile yapılacaktır (ok).

Önemli not:

- Refim olduğunuza emin olmadan ve kişisel mesaj yoluyla benimle iletişime geçmeden lütfen üyelik yükseltmeyin!
- Üyelik yükselten arkadaşlara iade edilecek tutar $15'dır.
- Ref gelirleri sadece fixed reklamlardan gelmektedir. Diğer reklam izlemeleriniz komisyon olarak yansımamaktadır.

Referans linkimiz :)

Üyelerimizin Son Durumu:

[spoiler][/spoiler]

[spoiler][/spoiler]

Önemli Uyarı: Arkadaşlar, 03/03/2017 tarihinden itibaren teklifi sonlandırıyorum. Bu tarihten önce tekliften yararlanmak için üye olan arkadaşların hakları bakidir. Yeterli bakiyeye ulaştıklarında Paypal hesaplarına ödeme yapılacaktır. Herkese bol kazançlar :)

fzthkurmaz

@nebu dostum hayırlı olsun exclusive olmasam dalardım :D

iovanovic

Güzel teklif gerçekten de. Golden bu şekilde yıllık 34$'a geliyor yeni katılacaklara, eskiden 90$ civarı bir şeydi.  :y

nebu

Alıntı yapılan: iovanovic - 05 Şubat 2016, 14:20:38
Güzel teklif gerçekten de. Golden bu şekilde yıllık 34$'a geliyor yeni katılacaklara, eskiden 90$ civarı bir şeydi.  :y

Teşekkürler :) Keşke ben de üye olurken böyle bir tekliften ve kampanyadan yararlanabilseydim ;)

fzthkurmaz

silver üyelikte indirim var arkadaşlar @nebu nun linkinden üye olursanız baya karlı şöyle bir hesapla şu an 39 dolar- @nebunun iade edeceği 15 dolar üyelik toplamda size 24  dolara gelecek düşünenler için çok iyi bir fırsat düşünün derim :D

ibrhmsny

Peki bu üyeliklerde para kazanılıyor mu  :g

nebu

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 07 Şubat 2016, 00:02:43
Peki bu üyeliklerde para kazanılıyor mu  :g

Bütçenize göre para kazanıyorsunuz yahu :D Grand'ın kazandırmaması mümkün mü :y

ibrhmsny

Alt üyeliklerde reflerin zarar ettirmesi filan olmuyor değilmi  :g