GK Yeni Siteler Paylaşım Platformu

Başlatan ElisaMcCline, 07 Eylül 2013, 02:55:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

voldemort

Alıntı yapılan: tayfunxl - 11 Kasım 2015, 23:07:36
sankim üzerine alınılmış gibim :)
ben tanıtıyorum
yada başkaları , tanıtımı yapılan sitelerin araştırılıp ince elenip sık dokunup domain , script vs. yapsak manasında diyorum sözüm genel
bende çok scam olan site tanıttım.

Ben üzerime neden alınayım ki Tayfun :)  Ben voldemort'um  8)  :))

Genel konuşmuyorum, ama hangi kişi site tanıtırken araştırma yapıyor  :)
Kopyala yapıştır.Yabancılar için söylüyorum.Site ekliyorum saniyesinde aleme yayılıyor  :D

Sadece kim olduğunu sordum  ;)

Bizde tanıttık sonuçta, hangi sitenin ne olacağını bilemiyoruz ki  ;)

tayfunxl

Alıntı yapılan: tayfunxl - 11 Kasım 2015, 21:35:05
bizimkiler de burda paylaşsın 3-5 alırlar , bu işle ilgilenen yeni arkadaşlar var , bu kadar site koyuyoruz birinin işine yarar elbet ;)

Bunu didim , konunun özü buydu , yeni arkadaşlar için söylüyorum en azından bişey kazanırlar, ama tanıtan yok , ben scam olacam diye bağıran siteleri tanıtım yapıyorlar , hatta birde yatırım yapıp bu işten soğuyorlar.
bu güne kadar zarar etmesinler bu işten soğumasınlar diye 50 den fazla kuruşluk site tanıttım. vs. @voldemort umarım anladın beni :)

voldemort

Alıntı yapılan: tayfunxl - 11 Kasım 2015, 23:15:46
Bunu didim , konunun özü buydu , yeni arkadaşlar için söylüyorum en azından bişey kazanırlar, ama tanıtan yok , ben scam olacam diye bağıran siteleri tanıtım yapıyorlar , hatta birde yatırım yapıp bu işten soğuyorlar.
bu güne kadar zarar etmesinler bu işten soğumasınlar diye 50 den fazla kuruşluk site tanıttım. vs. @voldemort umarım anladın beni :)

Benimde amacım o zaten tayfun :)  Yeni arkadaşlar için bende neler yazdım neler.
Bizde ilk başladığımız da ne siteler tanıttık  :D

Dediğin gibi scam olan siteler çok.Bende onlarcasını görüyorum her gün scam diye bağıran siteleri  :D
Yatırım içinde bir o kadar da mesaj yazıyorlar, çok uyarıyorum ama, sonuçta karar onların.

Seni tabi ki anlıyorum dostum  ;)

ElisaMcCline

Arkadaşlar,

Konu yeni çıkan tüm siteler üzerine bir konu. Amacımız da, forumu üye olarak ya da olmayarak bir şekilde takip eden herkese;
onlara sunulan/sadece birilerinin tanıttığı sitelerden daha fazlasını sunmak. :)

Nedir/ne oluyor diye kabaca bir toparlarsak;

- Aynı sürede çok adette göze batan site çıkarsa, sadece azınlık bir kitle değil, diğer arkadaşlardan da bu sitelerden yakalayanlar çıkacaktır. (ok)

- Evet çöp de olsa, tıpkı sizler/bizler/hepimizin de zamanında yaptığı gibi, bu konularla yeni uğraşan arkadaşların da pratiğe ihtiyacı var ;)
Sadece birilerinin tanıttığı sitelerden haberdar olurlarsa, bu arkadaşlarımızın diğer sitelerden nasıl haberi olacak ? :) (ok)

- birileri malı götürdükten sonra farkettiğimiz pek çok site olduğunu biliyoruz. Zaman zaman yaşandı bunlar.
Bir ihtimal bu gibi siteleri de farketme olanağımız da çıkıyor bu yolla :) (ok)

- Yeni siteler konusunda belirli bir başarı yakalarsak, hem sizlere hem de forum geneline,
saymaya gerek olmayan pek çok fayda sağlanabileceği konusunda da hemfikir olduğumuzu düşünüyorum ;) (ok)

ibrhmsny

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Kasım 2015, 04:41:11
Arkadaşlar,

Konu yeni çıkan tüm siteler üzerine bir konu. Amacımız da, forumu üye olarak ya da olmayarak bir şekilde takip eden herkese;
onlara sunulan/sadece birilerinin tanıttığı sitelerden daha fazlasını sunmak. :)

- Aynı sürede çok adette göze batan site çıkarsa, sadece azınlık bir kitle değil, diğer arkadaşlardan da bu sitelerden yakalayanlar çıkacaktır. (ok)

- Evet çöp de olsa, tıpkı sizler/bizler/hepimizin de zamanında yaptığı gibi, bu konularla yeni uğraşan arkadaşların da pratiğe ihtiyacı var ;)
Sadece birilerinin tanıttığı sitelerden haberdar olurlarsa, bu arkadaşlarımızın diğer sitelerden nasıl haberi olacak ? :) (ok)

- birileri malı götürdükten sonra farkettiğimiz pek çok site olduğunu biliyoruz. Zaman zaman yaşandı bunlar.

- Yeni siteler konusunda belirli bir başarı yakalarsak, hem sizlere hem de forum geneline,
saymaya gerek olmayan pek çok fayda sağlanabileceği konusunda da hemfikir olduğumuzu düşünüyorum ;) (ok)

elisa hocam nezaman yanlış konuşmuş :)
şahsım adına buraya yeni siteler konmasından dolayı memnunum ve teşekür ediyorum emeği geçenlere.. isterse scam olsun hiç önemli değil . yeni açılan bir siteye sitenin ana temasına veya yüksek gelir vaadine kanıp tez elden yüklü yatırım yapan en üst üyeliği alan arkadaş zaten her şekilde kaybeder ha burdan olmuş ha başka yerden sebebi ne fark eder

tayfunxl

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 12 Kasım 2015, 04:41:11
Arkadaşlar,

@ElisaMcCline hocam aynı şeylerden bahsediyoruz , buraya kaliteli sitelerin refsiz linkini koyuyoruz bazıları dünya forumlarında bile yayınlanmamış , ama kimse görmüyor , konusu dağılmayan sadece bu iş için bir bölüm açsak , slteleri spoiler içinde koysak , isteyende tanıtsa sonuc ta herkes 3-5 bişey kazansa diyoruz ^) downline builder gibim de olabilir

rota26

şimdiki haliylede sitelerin spoiler içine alınması iyi olmuş  :y

ref link olayına katılıyorum tayfun.siteyi tanıtacak kişide yabancılardan veya boştan üye olmamış olur , tabi olumsuz yönleri de olabilir. elisa hoca düşünmüştür bunları gerçi  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tayfunxl - 12 Kasım 2015, 13:09:22
@ElisaMcCline hocam aynı şeylerden bahsediyoruz , buraya kaliteli sitelerin refsiz linkini koyuyoruz bazıları dünya forumlarında bile yayınlanmamış , ama kimse görmüyor , konusu dağılmayan sadece bu iş için bir bölüm açsak , slteleri spoiler içinde koysak , isteyende tanıtsa sonuc ta herkes 3-5 bişey kazansa diyoruz ^) downline builder gibim de olabilir

@tayfunxl , kesinlikle aynı şeylerden bahsetmiyoruz :)
Bu geçici bir alan şu anda, bence biraz daha sabretmenizde fayda var  (hp)

Çok şey yazdım ama, herhangibirinin kendi üzerine alınması muhtemel tepkilerim olacağı için, yazımı büyk ölçüde silip değiştirdim.
Çünkü bu gibi konular (downlinebulder da dahil) daha önce de gündeme geldi ve gelecek ancak sonrası düşünülmeyen durumlar :)
1000 lere, 10.000 lere hitap etmediğimizi unutmamak gerekiyor :)

Ayrıca;
Birleri farklı birşeyler yazmasın diye, mod arkadaşlarımızın başında beklediği, habire ediylediği, mesaj sildiği yeni bir iş daha çıkartmayı düşünmüyorum.
Benim işimi bitirdiğimde, isteseniz de o alana müdahale edemeyeceksiniz (hp)
Tüm siteleri bir arada göreceksiniz, ama hangilerinin daha farklı olduğunu da az çok göreceksiniz  (hp)

Sadece şunu bilin;
Ben bu konuya bir test konusu olarak bakıyorum.
Bu konuda aktif olan ve bu işi layığıyla götüren kimler var diye bakıyorum.

ibrhmsny

yeni gelişmeleri heycanla bekliyos ki :)

tayfunxl

Bende sizinle aynı fikirdeyim  :PP , @ElisaMcCline hocam
admin leri severim :P