GK Yeni Siteler Paylaşım Platformu

Başlatan ElisaMcCline, 07 Eylül 2013, 02:55:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ufuko

fraghera

Alıntı yapılan: strenergy - 18 Ağustos 2018, 22:58:48
Featured Text Ads ve Featured Link Ads altındaki banner sayısı biraz fazla sanki :g

Fazla kaç script çalıştırabildiğini kontrol etmek amaçlı dizildi öyle kalmayacak.  +1

Bence orada maksimum 6 adet banner olmalı. 2 ref link / 2 reklam banner / 2 ref link. Bu banner grubu altındaki 728x90 bannerlar 2 adet fazla sanki, adcoin.click olan banner ı header kısmındaki A-ads reklamın sağına alabiliyorsan daha harika olur.

Script fazlalığı sebebiyle bazı reklam üniteleri düzgün çalışmıyor. Header'a scriptle kodlanmış banner yükleyince ayar kaçıyor. Genede çalışırım üstünde...  Bakalım düzeltebilecekmiyim. adcoin.click, bitcoadz ve a-ads aynı sistem 3ü bir sayfada sapıttırıyor.

Site bence gayet hoş görünüyor. Ptc sitelerinde uzun vade ilerlemek için RR gelirlerini iyi kontrol etmek gerekiyor ki yıllardır uğraşıyorsun zaten.

RR gelirlerinin ayarlarına tam hakim olmak emin ol uzun zamanımı aldı.   (sinir) (sinir) (sinir) Hatta bir ara kendi kendime bırak bu işleri dedim.  -:))

Yalnız sitenin ismini nereden esinlendin onu merak ettim   ???

fragherabux çok sırıtırdı... -:))

şaka bir yana anlamı yok sadece yanyana küçük harfle yazılışı hoşuma gitti.

Dğeerli görüşlerin için teşekkürler @strenergy modum

fraghera

Alıntı yapılan: Ufuko - 18 Ağustos 2018, 23:55:44
Bizde görseydik  :m  :D

Yakında herkes görecek :)

Yaklaşık 8 aydır boşta duruyor. Sadece ayarlamaların hatasızlığının kontrolleri yapılıyor.  Şükür sorunların çoğu giderildi.

Ben göstermedim ki kimseye modum yakalamış.

@strenergy modum özelden nereden yakaladığını da yazarsa çok mutlu olurum.

strenergy

@fraghera

Domaini aldıktan sonra bir süre evolution scriptte yatırıp 17 Kasım 2017 tarihinde mevcut tasarımı scripte uygulamadın mı? Çünkü 16 Kasım da standart görünümde idi  :g

İndex group un banner ları vs vardı. Temmuz ayında reklam bannerları, ödeme testi de belirgin olunca buradan arkadaşlara da haber edeyim dedim  ;)

Arkadaş birkaç ayda açın şu siteleri. 1 yıl yatırınca "Waiting List" sekmem aşırı doluyor  :))
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

strenergy

[spoiler]http://dogecoinword.com/[/spoiler]

Listemde bir süredir bekleyen bir site. Buradan paylaşayım, ne zaman açılır bilemiyorum  ;)

fraghera

Alıntı yapılan: strenergy - 19 Ağustos 2018, 01:02:58
@fraghera

Domaini aldıktan sonra bir süre evolution scriptte yatırıp 17 Kasım 2017 tarihinde mevcut tasarımı scripte uygulamadın mı? Çünkü 16 Kasım da standart görünümde idi  :g

İndex group un banner ları vs vardı. Temmuz ayında reklam bannerları, ödeme testi de belirgin olunca buradan arkadaşlara da haber edeyim dedim  ;)

Arkadaş birkaç ayda açın şu siteleri. 1 yıl yatırınca "Waiting List" sekmem aşırı doluyor  :))

Siteyi 2017 de açacaktım. Diğer işlerimden kaynaklı yoğunluğum sebebiyle ilgilenemeyeceğimden site açılış işlemlerini yavaşlattım. Bu arada RR ayarlama işi de çok sıkıntılı idi. Yarım yamalak ayarla girmek zaten istemedim. Şimdi belirli bir ayara girdi.

Test etmeden de girmek mantıklı gelmediğinden test süreci bekletildi. Bilmediğim ve şifrelenmiş bir yazılımla uğraşmak zaman aldı. Şimdi yeni PTC kur desen 15 - 20 güne herşeyiyle bitirebilirim.

BTC ödeme işlemcisi dün gece çalıştırıldı. TEST EDİLİYOR.
PTCWALL onay bekleniyor. Kurulumlar tamamlandı.
Kiwiwall çalışıyor
Offertoro çalışıyor.
Bannerlar 5 güne hazır.

Bayramdan sonra hızlanacak gibiyiz.

strenergy

Uzun süredir takibimdeydi, açılsın da desteğe gelelim  ;)

Nathan47

NBR GPTPlanet'i SCAM yapmış.
Sebep: Ponzi şeması: AdPacks
Saçmalamış bence.
Belki bazı sorunlar var ama
SCAM olduğuna inanmıyorum.
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

Nathan47

Alıntı yapılan: fraghera - 19 Ağustos 2018, 11:52:37
Siteyi 2017 de açacaktım. Diğer işlerimden kaynaklı yoğunluğum sebebiyle ilgilenemeyeceğimden site açılış işlemlerini yavaşlattım. Bu arada RR ayarlama işi de çok sıkıntılı idi. Yarım yamalak ayarla girmek zaten istemedim. Şimdi belirli bir ayara girdi.

Test etmeden de girmek mantıklı gelmediğinden test süreci bekletildi. Bilmediğim ve şifrelenmiş bir yazılımla uğraşmak zaman aldı. Şimdi yeni PTC kur desen 15 - 20 güne herşeyiyle bitirebilirim.

BTC ödeme işlemcisi dün gece çalıştırıldı. TEST EDİLİYOR.
PTCWALL onay bekleniyor. Kurulumlar tamamlandı.
Kiwiwall çalışıyor
Offertoro çalışıyor.
Bannerlar 5 güne hazır.

Bayramdan sonra hızlanacak gibiyiz.

Allah kolaylıklar versin, hayırlı işler Seyfettin Hoca :y
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Nathan47 - 20 Ağustos 2018, 14:46:03
NBR GPTPlanet'i SCAM yapmış.
Sebep: Ponzi şeması: AdPacks
Saçmalamış bence.
Belki bazı sorunlar var ama
SCAM olduğuna inanmıyorum.
Scam değil bence de evet.

Nbr sapitti bu aralar. Adpack olan siteleri scam yapmaya başladilar. Ptc sitelerindeki adpack satin aliminda, referansiniza komisyon bile gitmez. Ponzi ile alakasi bence hiç yok yani. Adpack, revshare gibi seçenekler kesin kazanç vaat ettiği için scam yapiyorlar. Ama biliyoruz ki, Ptc sitelerinde bütün RR'ler de bottur. Tabii, sitelere sorsak hepsi gerçek RR kiralamaktadir :P