Mucahid Bitcoin ve TL Yatırım Grubu

Başlatan Mucahid, 08 Şubat 2016, 12:38:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mucahid

Alıntı yapılan: silver - 09 Şubat 2016, 18:30:05
En erken 12'si demişsiniz. Yatırım limite ulaşınca mı başlayacak yoksa bireysel olarak mı 30 günlük süre başlatılacak? Buraya açıklık getirebilirseniz sevinirim. Ayrıca ek olarak şunu sormak istiyorum. Eğer bireysel olarak başlatılan bir yatırımsa bir kişi farklı zamanlarda farklı miktarlarda katılım sağlayabilecek mi? Örneğin başlangıçta 0.5 ile katılan birisi, 5 gün sonra 0.5 daha ekleyebilir mi? (Limite ulaşılmadığı göz önünde bulundurulursa)

Bu süreyi yatırım kısa sürede toplanabilir belki diye koydum.Bireysel olarak başlatmak sıkıntılı olacağı için yatırım miktarının tamamlanmasını bekleyeceğim.Farklı zamanlarda ekleme-çıkarma yapmayacağım çünkü bu diğer yatırımcıları etkiler.Limite ulaşılmadığı takdirde yatırımı başlatmayacağım.

silver

Anladım. Peki cevap için teşekkür ederim :) Eğer miktar toplanırsa bende katılmayı düşünüyorum ;) Şimdilik net bir rakam belirtemem ama +1 diyebiliriz.

Mucahid

Alıntı yapılan: silver - 09 Şubat 2016, 19:39:38
Anladım. Peki cevap için teşekkür ederim :) Eğer miktar toplanırsa bende katılmayı düşünüyorum ;) Şimdilik net bir rakam belirtemem ama +1 diyebiliriz.

Teşekkür ederim,beklerim.  ;)

Mucahid

Kalan BTC 2.7

Bu gidişle toplanmayacak bu  :DD

ibrhmsny

Biraz da zamanlaman iyi değil, aktif yatırım grupları var.
Üyeler biryerlere yatırdı yatıracağını.
Bence ertele.
Diğer grupların geri dönüşlerini veya TMS nin ödeme yapmasını bekle mesela  (hp)

Mucahid

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 09 Şubat 2016, 23:56:27
Biraz da zamanlaman iyi değil, aktif yatırım grupları var.
Üyeler biryerlere yatırdı yatıracağını.
Bence ertele.
Diğer grupların geri dönüşlerini veya TMS nin ödeme yapmasını bekle mesela  (hp)

En iyisi bekleyelim,inşallah alırsınız ödemelerinizi.  (hp)

Mucahid

Yatırımı toplayabilirsek 2 gün sonra yatırımı başlatacağım.17 marttan sonra okulda projelerimiz var fazla ilgilenemeyebilirim.Bu nedenle 17 şubattan sonra yatırım toplanmazsa yatırımı riske atmamak için iptal edebilirim.Umarım toplanabilir.  :g

schön

Destek amacli 0.1 btc kalan btcnin toplanma zamanina gore destek miktarim artabilir

Mucahid

Alıntı yapılan: schön - 11 Şubat 2016, 10:47:56
Destek amacli 0.1 btc kalan btcnin toplanma zamanina gore destek miktarim artabilir

Teşekkür ederim. :) Desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar.  ($$)

Mucahid

Son 5 gün.Destek bekliyorum arkadaşlar.  :)