Toluna Anket

Başlatan laylaylom400, 10 Mart 2012, 23:17:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Ticketın anlamamış olabilirler sanırım bu senin paylaştığın senin yazmış olduğun ticket herhalde ki google çeviri kullanmışsın herhalde anlaması zor saçma olmuş birazcık ingilizcesi iyi olan arkadaşlarımızından yardım alarak ticket atmanda fayda var  :)  Did not sleep'i görünce aklıma film geldi hemen Money Never Sleeps diye :P :D Asıl açıklamayı ekte yapmış olabilirler tüm mail içeriğine bir kere daha göz at orada sebebi yazıyor olabilir.

"Further information about your case is included below."Davanız hakkında daha fazla bilgi aşağıda bulunmaktadır." sen bu kısmı eklememişsin asıl sebeb orda yazıyor olabilir.

berkay2323

Ödülü iptal etmişler bu yazı yazıyor anlıyan yardım edebilirmi lütfen   Rejected - Multiple Accounts

silver

Reddedildi- Çoklu Hesap diyor. Sanırım birden fazla hesap kullanmışsınız ve bu tespit edildiği için isteğinizi reddetmişler.

berkay2323

Alıntı yapılan: silver - 16 Haziran 2015, 18:01:35
Reddedildi- Çoklu Hesap diyor. Sanırım birden fazla hesap kullanmışsınız ve bu tespit edildiği için isteğinizi reddetmişler.
Yok hocam 1 tane hesabım var tolunada

silver

Alıntı yapılan: berkay2323 - 16 Haziran 2015, 20:31:32
Yok hocam 1 tane hesabım var tolunada
Yukarıdaki yazı bunu söylüyor. İsterseniz ticket atınız.

berkay2323

Aklı olan bu siteden uzak dursun arkadaşlar

berkay2323

15 gündür tickete cevap vermiyorlar 40 gündürde ödememi yollamadılar acaba neden?  (d) (sns) :X (sinir)

Dio

Alıntı yapılan: berkay2323 - 21 Temmuz 2015, 23:53:53
15 gündür tickete cevap vermiyorlar 40 gündürde ödememi yollamadılar acaba neden?  (d) (sns) :X (sinir)
@berkay2323 yeni konu açmanıza gerek yoktu zaten önceden açmışsınız. onun için önceki konuyla birleştirdim yeni açtığınızı :y
bu konudan devam edin lütfen.

hakanatik01

Alıntı yapılan: berkay2323 - 21 Temmuz 2015, 23:53:53
Nedenini sana söylemişler  hala neden diye sormana gerek yok :) Multi hesap demişler senin böyle olmadığını ispat etmen lazım 40 değil 1 sene geçse aynı durum olacak soruna cevap verilmiş   kendinden eminsen iki hesap kullanmadım diyorsan adamlara haklı olduğunu söyle açıklama iste diğer türlü kimden nasıl bir yardım bekliyorsun? Neden ödeme yapmadıklarını "multi account" diyerek belirtmişler adamlarla yazışman lazım.(FB sayfasınad a yazabilirsin belki faydası olur) Ip kayıtlarını iste nasıl Multi hesapmış v.s. diyerek onlar zaten tüm bilgileri kullanıcı adlarını v.s. loglarda tutuyorlar.Haklıysan ödemen yapılacaktır.

berkay2323

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 22 Temmuz 2015, 00:18:43
Nedenini sana söylemişler  hala neden diye sormana gerek yok :) Multi hesap demişler senin böyle olmadığını ispat etmen lazım 40 değil 1 sene geçse aynı durum olacak soruna cevap verilmiş   kendinden eminsen iki hesap kullanmadım diyorsan adamlara haklı olduğunu söyle açıklama iste diğer türlü kimden nasıl bir yardım bekliyorsun? Neden ödeme yapmadıklarını "multi account" diyerek belirtmişler adamlarla yazışman lazım.(FB sayfasınad a yazabilirsin belki faydası olur) Ip kayıtlarını iste nasıl Multi hesapmış v.s. diyerek onlar zaten tüm bilgileri kullanıcı adlarını v.s. loglarda tutuyorlar.Haklıysan ödemen yapılacaktır.
Ya lütfen anlayıp dinlemeden cevap vermiyelim o sorunu hallettim çoklu hesap hatası adres eksikliğinden kaynaklanıyormuş adresimi tamamladım ayrıca ticketlerede cevap verilmiyor