Neobux saat server düzenlemesi

Başlatan ElisaMcCline, 11 Mart 2012, 12:52:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

extradan bi 10 cent aldık işte  (d) bereket versin  (d)

ElisaMcCline

Neobux ta yine server saati düzenlemesi yapıldı arkadaşlar.

Bu sabah TR saatine göre,
neobux serverlarında TR saatine göre 09:00 da, server saatleri 1 saat ileri alındı...

Sever saati düzenlemeleri sonrasında fized ads ler tekrar açılıyor.  Reklam reset saati heniz gelmemiş olanlar, neobux a girdiklerinde zamanından önce açılmış, dolayısıyla fazladan tıklayabilecekleri fixed reklamlarla karşılaşacaklar. Şaşırmayın. Tıklamanızda hiçbir mahsur yoktur.

Getirdiği değişiklikler :
- Daha önce sürekli bahsettiğimiz TR saatine göre sabah 07:00 olan neobux' ın kendi server reset saati, bu değişiklik sonrasında (TR de ya da neobux ta yeni bir sat düzenlemesi yapılana kadar)  06:00 olmuştur...
- Kişisel reset saatleriniz de aynı şekilde, daha önceki bildiğiniz saatlere göre 1 saat erkene gelecektir.
Dolayısıyla, teni bir saat düzenlemesi olana kadar ( TR de ya da neobux ta)  reklamlarınız 1 saat daha erken açılacak.

Bilginize...

AnilK

Bilgilendirme için teşekkürler :)

f1b0n4cc1

benim reklamlar 22:00 de resetleniyor. dün uyuya kaldım tıklayamadım . şimdi ticket attım 12:00 yapabilir misiniz diye

abcb

Bilgiler için teşekkürler Elisa Hocam  :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: f1b0n4cc1 - 10 Mart 2013, 13:07:14
benim reklamlar 22:00 de resetleniyor. dün uyuya kaldım tıklayamadım . şimdi ticket attım 12:00 yapabilir misiniz diye

Bu konuda bir değişiklik yaptıklarını sanmıyorum ancak, denemekte fayda olabilir tabii ki... İsteyenin bir yüzü kara :)
hiçbir şartta reset saati değişikliği yapmıyorlar.

22:00 sonrası sıkıntı olabiliyorsa ve ticket talebine olumlu dönüş olmazssa... tıklama aralığını kayıp yaşamadan 22:00 öncesine çekeriz.
22:00 dan sonra tekrar açılan turuncu reklamlara tıklamadığın sürece de düzenin bozulmaz... Diğer reklamlar serbesst zaten.. ne zaman yakalarsan tıklanıyor.

djsugar

2 gün sonra 02:50 sıralarında 70 dk kadar site kapalı olacak bakıma alınacak ona göre ayarlayın kendinizi.