Donkeymails

Başlatan umtbra, 11 Mart 2012, 15:37:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

umtbra

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Mart 2012, 01:41:04
Alıntı yapılan: umtbra - 12 Mart 2012, 01:38:55
İlk söylediğiniz olabilir yalnız 200 kişiden sadece 11 tanesimi bu işi yapmıyor :D İkinci söylediğiniz bence imkansız çünkü standart 15 saniye gösteriyor. Ya hepsi onaylanır ya da hiçbiri.

Surf manuel surf değil mi ? :)
Herkes manyak gibi başında salise hesabıyla bir sonraki sayfaya geçmiyordur heralde :D

Haklısınız ben o açıdan düşünmemiştim. Tecrübe işte :D

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Mart 2012, 01:46:52

Biliyorum hocam :g
İlk bu işlere bulaştığımda, ben de siteye bulaşmıştım :) sitede kazanıp reklam vermeye çalışmıştım. :)
1 haftaya yakın bir süre direnmiştim ama :g :g :g

Uyarı alabilirdim pm  olarak 8) :D ayuwage sayfasını kapattık derken yerine burası geldi :g Reklamların hepsine tıklamak zorundamıyım :D

4-5 reklam kafii :D Bugünlük böyle olsun ;)

umtbra

Alıntı yapılan: yingyang16 - 12 Mart 2012, 01:55:04
Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Mart 2012, 01:46:52

Biliyorum hocam :g
İlk bu işlere bulaştığımda, ben de siteye bulaşmıştım :) sitede kazanıp reklam vermeye çalışmıştım. :)
1 haftaya yakın bir süre direnmiştim ama :g :g :g

Uyarı alabilirdim pm  olarak 8) :D ayuwage sayfasını kapattık derken yerine burası geldi :g Reklamların hepsine tıklamak zorundamıyım :D

Reklamlara tıklama zorunluğu yok. Ben tam hatırlamıyorum ama 2 sene falan oldu üye olalı. 4 gün önce depreşti klikleme isteği :D Silinmedi üyeliğim. :D

ElisaMcCline

Gerçekten ilk başında çok birşey canlanmamıştı eskiye dair :)
ama sizin "burada hergün bu kadar çok reklam çıkıyor mu?" sorunuzla, kafamda şimşekler çaktı :D

Yazıya devam edecektim ama, umtbra arkadaşımız üzerine alınır şimdi, çok uzatmayayım :D

umtbra

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Mart 2012, 02:05:13

Gerçekten ilk başında çok birşey canlanmamıştı eskiye dair :)
ama sizin "burada hergün bu kadar çok reklam çıkıyor mu?" sorunuzla, kafamda şimşekler çaktı :D

Yazıya devam edecektim ama, umtbra arkadaşımız üzerine alınır şimdi, çok uzatmayayım :D

Alınmam rahat olun :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: umtbra - 12 Mart 2012, 02:11:57

2 yıl önce niye bıraktığını hatırlıyo musun ?
Heh işte benim aklıma, bu siteyi zamanında neden bıraktığım geldi :) Kabaca bu :)

umtbra

Alıntı yapılan: elisamccline - 12 Mart 2012, 02:20:31
Alıntı yapılan: umtbra - 12 Mart 2012, 02:11:57

2 yıl önce niye bıraktığını hatırlıyo musun ?
Heh işte benim aklıma, bu siteyi zamanında neden bıraktığım geldi :) Kabaca bu :)

Yatırım yapmadan fazla gidilemez ben bunu öğrendim. 3 - 5 dolar kazanılır sonra bıkılır ve bırakılır. Ben şanssızdım 3-5 dolar kazanamadan bırakmıştım  :g  Yıllık izine çıktığım için evde canım sıkıldı ve bununla uğraşmak istedim :D Yarın iznimin son günü muhtemelen pek fazla uğraşmıyacam artık. 2 siteye yatırım yaptım sadece onlarla ilgilenirim + donkey ve refiyle üye olduğum arkadaşları yarı yolda bırakmam.

gokovic

Bende refinizden uye oldum.
Sizteyi çözmeye çalılşıyorum :D

umtbra

Alıntı yapılan: gokovic - 12 Mart 2012, 13:18:56
Bende refinizden uye oldum.
Sizteyi çözmeye çalılşıyorum :D

Teşekkür ederim gokovic. Site aslında basit ama karışık biraz :D  Paid2click ten reklam izliyoruz, paid2sigmup tan sitelere üye oluyoruz, your inbox dan gelen maillere girip maillerdeki linke tıklıyoruz ve 0,25 cent kazanıyoruz :) Site karışık diye kaçmayın sakın yardımcı olurum  :g

gokovic

PTS yaptım 1 tane.
Uye oldguun siteden gelen maili oraya yapiştirm okeyliyorsun öyle değilmi. (şifreni silip)
Eger dogru yaptıysm balance a nezm gleioyr pts parası.