Rotate4all (PTP + Surf)

Başlatan magnumrox3, 21 Şubat 2016, 14:58:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bkirsan

Uniclique.net ile 1 aylık grid reklamı verdim 5000 tık geldi. Ödenen ücret 1.2$ kazanılan ücret 1.2$  :D

keremer

Ben de w3adz ve buxcap den toplam 198 dolarlık reklam verdim bakalım ne kadar getirisi olacak.

Futurenet

Bu siteye üye olmuştum ama sürekli giriş yaptıkça geri çıkış yapıyor anlamadım gitti

ikose

Alıntı yapılan: Futurenet - 18 Aralık 2017, 02:01:42
Bu siteye üye olmuştum ama sürekli giriş yaptıkça geri çıkış yapıyor anlamadım gitti
Tablet ve telefondan giriş ve surfü kabul etmiyor.
Hatta bir başka sitede verdiğimiz reklamlar telden tıklandığında bunu trafik geliri olarak yine kabul etmiyor
@Futurenet

Bkirsan

2. Defa hesabım askıya alındı. Bu siteye referans kazandırınca admin bi süre sonra hesabınızı askıya alıyor. Önceki hesabımda 60 refim vardı ve hesapta 3 dolar bakiye vardı banladı. Şimdide 77 referans ve 1 dolarlık bakiyemle banladı. Admin referanslarınızdan para kazanmanızı istemiyor galiba.

nebu

Alıntı yapılan: Bkirsan - 14 Ocak 2018, 17:41:15
2. Defa hesabım askıya alındı. Bu siteye referans kazandırınca admin bi süre sonra hesabınızı askıya alıyor. Önceki hesabımda 60 refim vardı ve hesapta 3 dolar bakiye vardı banladı. Şimdide 77 referans ve 1 dolarlık bakiyemle banladı. Admin referanslarınızdan para kazanmanızı istemiyor galiba.

Başka bir sebebi olabilir bence. Çünkü şu ana kadar referans edindiği için banlanan kimse olmadı bildiğim kadarıyla :)

srcn86k

ptp olarak kazanmamız için ref linkini nerde paylaşmak lazım

sonerkaya568

nebu

Sitede birçok arkadaşın üyeliğini göremiyorum. Hatta senin de @ikose :) Üyelikler mi silindi, bir sorun mu var acaba?

ikose

Alıntı yapılan: nebu - 03 Eylül 2018, 00:12:28
Sitede birçok arkadaşın üyeliğini göremiyorum. Hatta senin de @ikose :) Üyelikler mi silindi, bir sorun mu var acaba?
yooo hatta bu hafta epey surf yaptım nebu hocaya ayıp oluyo destek olmak lazım dedim kendi kendime
işin kötüsü sen deyince baktım benimde çalışan dr lerin hepsi gitmiş
yerine yeni refler gelmiş ondan farketmemişim
bende hiç sorun yok