Rotate4all (PTP + Surf)

Başlatan magnumrox3, 21 Şubat 2016, 14:58:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Engin

ne yazdın mailde benm eksikdir belki :)

atLL

hocam 1 siteye yogunlasmak yerine 4-5 sayfa acip oyle surf yapman onerim aksi takdirde boyle bot olarak algilayabilir sistem benim gelirim %90 lik kismi traffic exchange islerinden oluyor sabahtan aksama kadar binlerce site geziyorum fakat 4-5 sekme acarak sirayla dolasiyorum 1 siteye yogunlasmiyorum

Engin

Bende öle yapıyorum tek site üzerinden gitmiyorum

Engin

schehkriar

bana soruyorsan eğer, ben bu gün güzelce sövdüm heriflere, ilk maile daha cevap gelmedi. bakalım bu seferkine cevap gelecek mi? ancak nette biraz araştırdım,, ne ilk olmuşuz ne de sonuncu olacak gibiyiz. bakalım bekleme moduna geçeceğiz mecbur. sonra da o sitelerin alayına bu hikayeyi yazar yollarız, her ne işe yarayacaksa

ikose

hiç bir işe yaramıyacak.
malesef hızlı surf yapıyorsan sistem seni surf sitelerinde bot olarak algılıyor.
buda adminlerin işine geliyor.
Bu şekilde ödemesini düzgün yapan sitelerde üye sorunuda yok, reklam sıkıntısıda yok ki adminler sizin derdinizi halletmeye çalışsın.
Bol kazançlar hepinize
[spoiler]
Yapacağınız şey tüm temizliği yapıp Ip değiştirip, yeni mailler, yeni bir isimle tekrar girmek , baştan başlamak ve hızlı surf yapmamak,
PTP var ise  reklamını verdiğiniz yerlere dikkat etmek.
[/spoiler]

Engin

eveet ben çok hızlı yaptım . bi oturuşda aralıksız bitiriyodum 1000 surfu galiba bot sandı umudum da kalmadı açılcağından

atLL

bu zamana kadar 133,031 kez surf yapmisim hic bu problemle karsilasmadim ama su son 1 haftadir benim 5 tane referansim silindi bana bi mail atilsaydi bununla ilgili guzel olurdu :D

yerceylan

Ben siteye üyeymişim bizden birinin refiyle girmişimdir umarım

fraghera

@nebu konu seninmiş ama ben dün @ikose hocamın imzasındaki refinden üye oldum...

Sana DR olmak nasip değilmiş :) Başka siteye artık...