Paidtoclick.in den günde 7- 8 dolar para kazanmak

Başlatan recep, 11 Mart 2016, 10:29:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fzthkurmaz

@savas06
450- 500 dolar arası yatırım yapmayı göze alıyorsan kazanabilirsin buyur recep hocamızın refi ol mutlaka ok ...

fzthkurmaz

aynen öyle dehşet bir sır yav bu secret kitabı yeniden yazılmalı bence :D :D @ptcsite46

Dio

şimdi anladığım kadarıyla siteye yatırım yapıp günlük 7-8 dolar kazanıyoruz değil mi?
e o zaman yatırımı dahil edince günlük 7-8 dolar oluyor :m yatırımı çıkarınca kaç dolar oluyor? Yatırım yapmaya değecek bir miktar mı?
Bir de ne kadar yatırım gerekiyor onu çok merak ettim :) sırf bunun için upg alabilirim :D

edit: cevap verilmiş :)

ibrhmsny

Bence burada @recep e karşı yanlış bir tutum var.
Sonuçta günlük 8 usd kazanmak mümkün müymüş, evet. Haklı mı, evet.
Siz diyorsunuz ki, ama biz bu yöntemi biliyorduk.
Madem biliyordunuz o zaman bu konuya hiç bakmazdınız bile.
Bu konu ile birlikte merak saldınız  ve sordunuz. Cevabını da aldınız. Şimdide diyorsunuz ki bu yöntem yok şöyle yok böyle.
Bence haksız bir tutum içindesiniz. Nokta net.

fzthkurmaz

500 dolar yatır 2 ayda 600 dolar al o zaman nette 100/60 = 1,67 net kar yani günde 8 dolar çürür ben kaçar :D :D

savas06

teşekkürler fth kurmaz aydınlattığın için gayet iyi anladım :)

ibrhmsny

fzthkurmaz

2500 yatır 3000 çek 500/60=8.33 işte bu tutuyor :D :D :D

ibrhmsny

Şaka bir yana, ben konu başlığını günde 7 8 dolar çekim yapmak olarak algılamıştım. 7 8 dolarlık ödeme kanıtları ile 7 8 dolar kazanmak olmuyor anlaşılan.
Yani evet günlük 7 8 dolar çekiliyor ancak bunun büyük kısmı kendi yatırımımız.
Ya daha yüksek miktarlı ödeme kanıtları olmalı ya da konu başlığı değişmeli.

savas06

sizde olmasanız acemiliğimizden balıklama dalcaktık hepinize tek tek teşekkürler açıklamalarınız için :)