Buximple (SCAM)

Başlatan enderege, 02 Mayıs 2011, 08:49:15

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 07 Mayıs 2011, 03:17:44
Alıntı yapılan: elisamccline - 07 Mayıs 2011, 03:06:55
Alıntı yapılan: yingyang16 - 07 Mayıs 2011, 03:05:03
yok yahuu saat kaç oldu giriş yapamıyorum dns değiştirmek de fayda etmiyor başka bir şeyler var bu sitelerde mindbux a yatırım yapmıştım  :P
İlginç ama, ben de denedim, giriş yapabiliyorum sorunsuz ???

uf sadece sorun bende anlaşılan site beni engelliyor korktular mı acep  :'(

Hocam, keyifinizi kaçırmayayım demiştm ama yazacağım, Az önce MSN de online bulduğum 4 kişiye site ismini verip açılıp açılmadığını sordum... Maalesef cevaplar olumlu :(
Neoda başka bir sorun yaşayan bir arkadaşım farklı bir çözümü oldu.. bence silmeseniz de, hosts dosyasının ismini değiştirip bir deneyin...

Bilginiz yoksa ve denemek isterseniz MSN ya da chatte anlatabilirim....

enderege

Nihayet buximplede ref bulamama sorunu çözüldü. Artık refler gerçek üye değil bot oldu. Rahatlıkla ref kiralayabilirsiniz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: enderege - 15 Mayıs 2011, 21:00:07
Nihayet buximplede ref bulamama sorunu çözüldü. Artık refler gerçek üye değil boot oldu. Rahatlıkla ref kiralayabilirsiniz.

bu güzel haber için teşekkürler ediyorum  :) çok iyi olmuş  :D tahminin doğru çıktı  ;)  mindbuxun admini işe el attı demekki  :D

enderege

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 15 Mayıs 2011, 21:52:34
bu güzel haber için teşekkürler ediyorum  :) çok iyi olmuş  :D tahminin doğru çıktı  ;)  mindbuxun admini işe el attı demekki  :D

Abicim o değilde daha iki gün önce aldım (alabildim) 30 ref. Şimdi 100 ref için 5 gün bekleyeceğim.

enderege

Bugün itibarı ile yatırımımı kurtardım. Hemde 170 ref ile. Bundan sonrası kar.  06.06.2011 de Simple üyelik bitiyor. O zamana kadarda yeni üyelik parası birikir.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: enderege - 25 Mayıs 2011, 21:22:57
Bugün itibarı ile yatırımımı kurtardım. Hemde 170 ref ile. Bundan sonrası kar.  06.06.2011 de Simple üyelik bitiyor. O zamana kadarda yeni üyelik parası birikir.

Güzel haber :)

enderege

Alıntı yapılan: elisamccline - 26 Mayıs 2011, 00:44:06

Güzel haber :)

Size birde kötü haber vereyim. Refler bot olmasına rağmen yeniden ref sıkıntısı başladı. 100 lük ref paketleri yok.

karizmatik34

Alıntı yapılan: enderege - 27 Mayıs 2011, 20:38:33

Size birde kötü haber vereyim. Refler bot olmasına rağmen yeniden ref sıkıntısı başladı. 100 lük ref paketleri yok.

Bu kötü oldu işte yarın ref alma günümdü :'(

Mindbuxda aynı  :'(

enderege

Alıntı yapılan: karizmatik34 - 27 Mayıs 2011, 21:24:03
Bu kötü oldu işte yarın ref alma günümdü :'(

Mindbuxda aynı  :'(
Ref almak için sayfayı hep yeniliyorum. Ya 3 ya 5 ref yada 10 ref var. 25-30 olursa almaya razıyım bu gidişle.
Mind daha beter. Çünkü erişim yok. :D :D :D

ikarayel

Arkadaşlar standart fix reklam tık değerleri 0,005$ a düşmüş reklam sayısı da 4 inmiş.ben 10 gündür 5 den tıklıyordum da :D :D daha bir ay olmadı giderleri kısmaya başladılar :-[  ???hadi bakalım >:( >:(