Bitcoin yatırım grubu 4

Başlatan ricci, 31 Mart 2016, 17:51:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ricci

@schön ödemen yapılmıştır, @enderege ve @bycasper'ın ödemeleri gün içinde yapılacaktır.

bycasper

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

celalibo

bana pm ile belirtildiği zamanda ödeme gelmedi. bir sorun mu çıktı acaba? @ricci hocam herşey yolunda mı? sağlığın sıhhatin yerinde mi?

ricci

Alıntı yapılan: celalibo - 25 Temmuz 2016, 22:46:08
bana pm ile belirtildiği zamanda ödeme gelmedi. bir sorun mu çıktı acaba? @ricci hocam herşey yolunda mı? sağlığın sıhhatin yerinde mi?

@celalibo dün sana mesaj atmaya çalıştım fakat mesaj kutun doluydu, bu cumaya kadar senin ve @varidat'ın ödemesi yapılacak. Bu arada grupta yaşanan ödeme gecikmelerinin hepsini gecikme süresini hesaplayıp göndermeye çalışıyorum, ayrıca @bilalyuzugullu hocama ulaşamıyorum epeydir forumada girmiyor, kendisiyle iletişim halinde olan varsa mesaj atarsa sevinirim.

ibrhmsny

Bu grup noldu ya akıbeti ne ola ki  ???
@ricci

celalibo

Kâr payı olmadan ana para iadesi oldu bana. Geri kalan kısmını da en kısa sürede alıcağımı iletti

ElisaMcCline

@ricci arkadaşımızdan konuya da yazarak, gerekli onayları alıp kapatmasını istemiştim ancak, uzun süredir ilgilenemedi.
Bu yüzden ben araya giriyorum :)

Bu grupta geçmiş dönemden kalan tüm borçlar kapatılmıştır.
Grup sahibi olan @ricci akadaşımız, daha önce sadece ana para iadesi yapılan bir kısım arkadaşlarımıza kâr payları da gönderilerek yatırımı tamamlandı.

Ana para + kar paylarını daha önce alan katılımcılar:
[spoiler]
bycasper 600
Neutron
Enderege
Schön
[/spoiler]

Ana paralarını daha önce almış ancak kar paylarını yeni alan katılımcılar:
[spoiler]
ElisaMcCline
volkanaydinli
celalibo
bilalyuzugullu
varidat
[/spoiler]

Kâr paylarını yeni alabilen tüm arkadaşlarla birebir görüştüğüm için, kimseden kesin alındı bilgisi beklemeden konuyu kapatacağım,
Sadece birşeyler yazmak isteyen çıkarsa diye, kısa bir süre daha açık kalacak :)

@volkanaydinli  , @celalibo  , @bycasper  , @bilalyuzugullu  , @varidat  , @Neutron  , @enderege  , @schön

MSG

Niye sabretmediniz ya bir kaç yıl hemen çekilir mi: : )