Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sicher

c.sense de sorun mu var arkadaşlar tıklıom reklama kedide tamam ama bi türlü saniye geçmiyor ve kazanç çıkmıyor bir bende mi var yoksa sıkıntı herkeste aynı mı hiçte konuda açılmamış

arshi

Sıkıntı senin kedilerde.

hakanatik01

Kedidir o kedidir;:P

Flaschblock v.s. tarzında eklenti kurduysan ondan kaynaklıda olabilir eklentilerini devre dışı bırakıp deneyebilirsin;

regortaz

Az önce iki micro reklam tıkladım sorunsuz çalışıyor, flashblock ve adblock kurulu herhangi bir sorun yaratmıyor, kedilere tıklamadan önce sol üst köşedeki küçück flash sembolüne tıklarsan bir sorun yaratmıyor flashblock.

hakanatik01

Sana diyor sicher :) belki onda kurulu bile değildir regortaz hocam ben acaba ondan mı diye dedim bu eklentiler kuruluysa ve sizin dediğiniz gibi küçük flash sembolüne tıklamadıysa ondan olabileceği geldi aklıma, yada en basiti acaba format falan attıysa PC'ye ve Flash eklentisini kurmadıysa ondanda kaynaklı olabilir bunun için en güzeli chrome'la denemesi ,

Sorun flashla alakalı ama değilmi bunda hemfikiriz herhalde hepimiz :)

arshi

Tıkır tıkır çalışıyor yav sicher'e nankör olanları denk gelmiş. Az önce açılan reklamdan yıllardır içime dert olmuş olan "kaçan at nasıl yakalanır" bilgisini öğrenip aydınlandım mesela.. Huzur doluyum şu an, artık atım kaçarsa diye endişelenmiyorum. Büyüksün cevaptv :y

Pardon, ben hemfikir değilim (dik)

hakanatik01

herkeste tıkır tıkır çalışıyor zaten yahu sicher de çalışmıyorsa ilk sebebi flashtandır.Flashı kontrol etmesi lazım buda ya flash eklentisini kurmamıştır yada flash eklentisini engelleyen bir eklenti kurup clixsenseye izin vermemiştir allow etmemiştir kısaca :P senin hem fikirde olmaman güzel birşey :P :) Hemfikirde olaydık "acaba mı?" diye kendimden şüphe eder :P kendimi sorgulardım :))

arshi

Sebep sicher'in kendisi, toplantılara yetişeceğim diye bilgisayarı öyle yüz üstü bırakmalarının cefasını çekiyor şimdi :P Ayrıca bi şeyleri sorgulamaya başlaman kişisel gelişimin adına gerçekten önemli bi adım hakacu :y Zaten şu son 2-3 hafta dahilinde yeni jenerasyona karşı olan inancım her geçen gün biraz daha arttı, nirvanaya çarpmam yakındır :P

hakanatik01

Nirvananında sana çakması ayyy çarpması yakındır :P

arshi

Karşılıklı kucaklaşacağız zaten de; -da ayrı, madem gelişiyorsun buraya da dikkat et :P