Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

insalık hali hata olaabilir :P şaka bir yana site geri geldi napacaksanız yapın gari :D

drogba

site şu anda bendede yok

hakanatik01

Günlük tıklarınızı mı yapamadınız :) şu anda gene düzgün site;

ElisaMcCline

Gelmiş de, bir kayıklık var frame lerde, ne oldu acaba..
Açıklama bulan paylaşırsa iyi olur ;)

hakanatik01

"Dear Elisamccline and Members, we apologize for the unexpected downtime. There was a problem with the server rack where our servers were placed. We're hoping this has been resolved and do not expect any further issues.

We are also going to delay the cashouts a couple hours to make sure everything is Ok. Once we're sure we will process them. Please do not write in asking when they will be sent. We promise they will get sent but it will be after 5PM EST.
Again, we apologize for the problems.
Thank you"

"Black hawk down, Black hawk down " diye bağırasım geliyor benim böyle "down" yazısı gördüm mü filminden etkilenmişim herhalde unutamıyom bir türlü :)

Yani diyorki;
Sevgili elisamccline ;
gelirkapisi.com'da hakkımızda çıkan SCAM söylentileri hoş değildir,ufak bir server sorunu yaşadık amma büyüttünüz he hatta bu bağlamda bazı kullanıcılarımız hesap bakiyelerini "0" bile görebilirler ve hatta ki hatta para çekiminde bulunanların  paraları yamamış bile olabilir  bize soru sorup sormayın ule ,size tüm gelirkapisi önünde söz veriyorum ,5PM EST. olmadan yatırıcam tüm ödemeleride , SCAM konusunda piyasaya yön veren bir forum olarak kendimizi SCAM listeniz de görmek bizleri derinden yaraladı ;
bize güvenmeye devam edip lütfen SCAM listenizden çıkarınız
saygılar;

ElisaMcCline

Ok o zaman yaz kızım kereviz,

SCAM yazan forum arkadaşımızın HAYDAR bağımlısı olması sebebiyle, konuyu kendine HAYDAR sağlayabilmek için kullandığı tespit edilmiştir.
Kullanıcımız hakkında gerekli HAYRDARİ işlem geçekleştirilecektir.

Saygılarımla,
Gelir Kapısı yönetimi

Sanırım bu sorunu çözer :)

hakanatik01

İftardan sonra yollayın gelsin haydarmı haydarimi neyse razıyım :P yuvarlanıp gittim müzik kısmına :P

ikose

0,01 kazançlık Hyundai reklamı
http://www.clixsense.com/en/Offers-TokenAds    kısmında  (p)

ikose

0,01 kazançlık Hyundai reklamı
http://www.clixsense.com/en/Offers-TokenAds    kısmında

ElisaMcCline

Yaa bu sitede reklamlar tutmuyor ama, bir bakın yinede.
Bana habire 0,005 lik reklam geliyor, size de birşeyler çıkar mutlaka.
tıklayan mı az nedir, aynı reklamlar tekrargelmeye başladı :) bir yoklayın ;)