Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hamzakursad

Kedimi bulamıyorum  :g reklam açılıyor üstte kedi ve köpeklerin olduğu yerde "please wait a moment" yazısı çıkıyor ama ne momentlar geçti kedi gelmedi  :P

hakanatik01

Kurulu eklentin varsa engelliyor olabilir chromdamı deniyorsun?

hamzakursad

Firefoxtan giriyorum. düne kadar normaldi. dün bi gitti birdaha gelmedi. Clixsensein adalertında reklamlar gönürüyor, tıklıyorum sitesindede görünüyor, reklamlarda açılıyor ama kedi köpek resimleri çıkmıyor bir türlü

hakanatik01

ilginçmiş:) chromeda deneyin birde belki olur sadece firefoxta sorun çıkarıyorsa ,flash falan kaldırıldı mı acaba yanlışlıkla falan o zamanda çıkmıyordu kedi köpek falan chromeda flash gömülü olduğundan birde onda deneyin bakalım sonuç ne olucak;

hamzakursad

Chrome yok bende, bir ara hata veriyordu kaldırdım bende. yandex ve internet explorerda denedim onlardada sayfa düzgün görüntülenmiyor. Sadece yazıları çıkıyor. DNS ile ilgili bir sorun gibi geldi bu seferde  :S

hakanatik01

kur 2 dakikada beya :P paralar gidiyor yoksa :P :)

hamzakursad

Akşam gelince uğraşırım o zaman. Ben herkeste aynı sorun var zannedip uğraşmıyordum  :D

Coulers79

Dün tıklayamadım. Bugün başka yerden tıkladım. Şimdi kendiliğinden düzelmiş. Hatta usp'ye bağlı mouse ve soğutucuda da problem vardı onlar da çalışıyor. Hanginiz bozdu hanginiz düzeltti?  :g  Beni kim niye forumdan 2 ay banladı?  :X

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: Coulers79 - 13 Eylül 2013, 00:00:07
Dün tıklayamadım. Bugün başka yerden tıkladım. Şimdi kendiliğinden düzelmiş. Hatta usp'ye bağlı mouse ve soğutucuda da problem vardı onlar da çalışıyor. Hanginiz bozdu hanginiz düzeltti?  :g  Beni kim niye forumdan 2 ay banladı?  :X

Hep o usb nin suçu :D

Şaka bir yana, geçen gece ben de neoda sorun yaşadım. Kırmızı dot çıkmıyordu.
Mevcut yüklü java da sıkıntılar var. FF de bloklanmış durumda eklenti.
PC den javayı komple kaldırdım, ff deki eklentileri de sildi ve sorun düzeldi.

Aklınızda olsun...

Coulers79

Ben eklenti sevmiyorum. Mecbur kalmadıkça başka server da kullanmıyorum. Uzun zamandır ara ara PC'de kısa süreli kitlenmeler oluyor.
Sistemi yeniden kurmak şart olmaya başladı galiba, zannımca, sanırsanız di mi?   8)