Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Valla bir görev verdi. Bir site linki verdi,gittim. Sonra falanca orada çalışıyormu dedi. Cevap evet dedim. Başkandı çünkü. Sonra yönetimde kaç kişi var diye sordu. 9 kişiydi hepsinin adı,ünvanı ve mail adreslerini istedi. Ama bu 4 tane site içinmiş ve kazançda 4 cent. Uğraşamadım en nihayetinde.  :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

bekeli

Alıntı yapılan: enderege - 27 Ocak 2012, 16:40:25
Valla bir görev verdi. Bir site linki verdi,gittim. Sonra falanca orada çalışıyormu dedi. Cevap evet dedim. Başkandı çünkü. Sonra yönetimde kaç kişi var diye sordu. 9 kişiydi hepsinin adı,ünvanı ve mail adreslerini istedi. Ama bu 4 tane site içinmiş ve kazançda 4 cent. Uğraşamadım en nihayetinde.  :(

Başlangıç için zor bir görev seçmişsiniz.

Kendi deneyimlerime dayanarak en iyi kazanç/zaman oranını "How relevant are these .. results?" görevlerinde elde ettiğimi söyleyebilirim. Şu an Almancası da var ve daha çok kazandırıyor.

Hemen ön yargı ile yaklaşmayın. Biraz çabadan sonra alışıyor ve çok hızlı yatırımsız refsiz kazanç yolu elde etmiş oluyorsunuz.

yingyang16

Açıkcası bende bu görevleri anlamış değilim ,bir kaç deneme yaptım hep hata verdi  :'(

Belki forumda yapan arkadaşlar ekran görüntüleri ile anlatım yaparsa anlayabiliriz ;)

Bekeli sizin bloğa baktığımda ben bir şey anlamadım  ::) daha detaylı anlatımlar olabilir ;)

enderege

Alıntı yapılan: yingyang16 - 27 Ocak 2012, 17:08:53

Bekeli sizin bloğa baktığımda ben bir şey anlamadım  ::) daha detaylı anlatımlar olabilir ;)

Bende, bencede. ;D

bekeli

Alıntı yapılan: yingyang16 - 27 Ocak 2012, 17:08:53
Açıkcası bende bu görevleri anlamış değilim ,bir kaç deneme yaptım hep hata verdi  :'(

Belki forumda yapan arkadaşlar ekran görüntüleri ile anlatım yaparsa anlayabiliriz ;)

Cashle Favori Görevim adlı sayfada "how relevant ..." görevi var. Detaylıca okursanız anlarsınız.
Acaba o sayfayı görmemiş olabilir misiniz. İlk giriş sayfasında görev anlatımı yok. Üstteki menüden gireceksiniz.

Çoğu kişi şöyle bi bakıp anlamadım diyor. Orada ekran görüntüleri ile anlattım zaten.

Detaylıca okuyup şu anda görevleri çatır çatır yapan reflerim var Rewardingte.
O sayfayı okuyup da anlamadı iseniz o zaman yapacak bir şey yok. Daha güzel anlatan arkadaşları bekleyeceksiniz.

Herkese bol kazançlar..

bilge8408

Görevlerle alakalı duyuruyu kısaca açıkladım. İngilizcesi olmayan arkadaşlar burdan bakabilirler;

http://www.clixsense.com/en/Forum/102456/Clixsense_De%C4%9Fi%C5%9Fiklikleri_%2827_Ocak_2012%29

enderege

Uğraşa uğraşa bi 0.04$ kazandım.  8)

İki resim veriyor birbirleri ile aynımı değilmi diye soruyordu. Hepsini bildim. :P

arshi

Clixsense son hamlesiyle bir kez daha alanının en iyisi olduğunu ispatladı bence. Bazı siteler de "prize"lerle uğraşadursun.  :D

"Wie relevant sind die gezeigten Suchergebnisse? (DE:1933)" görevini şiddetle tavsiye ederim. Yarım saatte ortalama $1 atıyor. Ayrıca chrome kullanırsanız, almanca-türkçe çeviri ingilizce-türkçe çeviriden daha sağlıklı gibi. Ya da marketagent sayesinde ben almancayı çözdüm de farkında değilim.  :D

Bir de sormak istediğim bir şey var sanırım bekeli hocam cevap verebilir. Sözünü ettiğim görevde (ve ingilizce versiyonunda) sisteme zaten doğru kategoriler girilmiş. Yani biz sistemde kayıtlı şıkları işaretlemekten başka ekstra bir şey yapmıyoruz. Peki neden bu kadar çok kazanıyoruz? Reklam veren kim? Kaynak ne? Değirmenin suyu nereden geliyor yani...

FilmsizKalma

Bu bana kaliteyi düşürdünüz katılamazsınız diyor yahu  :-[

arshi

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 27 Ocak 2012, 23:38:06
Bu bana kaliteyi düşürdünüz katılamazsınız diyor yahu  :-[

Maalesef bu sıkıntı benzer görevlerin hepsinde var hocam. Alışana kadar kaliteyi hırpalıyoruz. :) Eğer cashle ve rewarding'te hesabınız yoksa oralarda da hesap açıp alıştırma yapabilirsiniz. Alıştıktan sonra dışarıdan bakıldığı kadar zor olmadığını göreceksiniz. Yabancı dile 3-4 kelimeyi yan yana getirip bir cümle kuramayacak kadar bile hakim olamayan ben yapabiliyorsam herkes yapabilir demektir.  :D