Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: ElisaMcCline - 23 Aralık 2013, 00:15:25
Yaşlılara uzunmuş yaw :) Millet 3dk ya çıkartıyor o anketleri :)

Dün ben de girdim.. Sonra dedim ki,, biraz fazlasını vereyim, 1.5$ falan da bitir ulen şu anketi :D
Bitirmedi.. ben de işi beleşe bağladım, kapattım gitti :D

hiç sormayın hocam :D ben bide onu yapmışken bi kere olsun checklist yapmış olayım diye üstüne 5 task tamamlayıp 20 de grid tıkladım :))

allahtan kolay tasklar varmışda halledebildim kolaycanak :y  19 cent de checklistten kaptık bereket versin :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 23 Aralık 2013, 00:22:55
hiç sormayın hocam :D ben bide onu yapmışken bi kere olsun checklist yapmış olayım diye üstüne 5 task tamamlayıp 20 de grid tıkladım :))

allahtan kolay tasklar varmışda halledebildim kolaycanak :y  19 cent de checklistten kaptık bereket versin :)

Maaşallah :D (ok)

FilmsizKalma

Gözlerim yaşardı 1 anket 5 task 20 grid :D

hakanatik01

Bendemi sorun var anlayamdım bende bonusu alayım dedeim daha öncede oldu önemsemedim önceliğim neo olduğu için 10 görev yaptım kazancım Main balance'a yansıyor o kısımda falan sorun yok ama Checklist bonus için tamamlanan görev 2 diyor nedense :) deneme amaçlı 1 tane daha yaptım 11 oldu ama yansıyan olmadı bu tarz bir sorun yaşayan oldu mu kine? 

Coulers79

Dün banada aynısı oldu o yazarlı makaleli 0.01'lik anketlerde. Sonra 0.4'lük birşeyler vardı onlarla checklisti tamamladım. Hem daha sorunsuz hemde daha kazançlıydı. Hem 0.01 hemde 2-3 tane yapınca belki yansıyor, de get  (hydr) maytap geçiyorlar mübarek günde.  :))

bilalyuzugullu

ben direk 4 lüklere daldıımdan tam verdi hepsini :D

bu arada bi anket daha gelmiş eğlence sektörüyle ilgili buda 20 dakka desede 30 dakkayı buluyor  fiyat 1.33 sanırım

hemen hesaba geçiyor :y ilgilenenlerin bilgisine

FilmsizKalma

yapayım yapayım upgrade geliyor 1 ay kaldı gerçi ben burada upgrade yapmamın hiç faydasını görmüyorumda :D yinede uğraş işte :D

hakanatik01

Clixsensede ;

Araştırma Konusu: Tüketici Konuları
Uzunluk: 20 Zabıtname (Tahminen)
Araştırma Numarası: 1252202-TR
1,33 anket vardı hata verdi boşa gitti benim

çocuk varmı evet dedim 9-15 arasında dedim tam anket başlayacaktı "file not found" oldu belki sizde açılır şansınızı deneyin;

ikose

C.sense kendini aştı   ninja  120 adet grid vermiş +5 +5 leride ekleyince tüm gün grid tıklarız artık..  :))

1,33 lük anket bana dün geldi tamamladım.. kesinlikle 5-15 yaş denmeli çocuk yaşına  :y

Captain Ju

Bende doğum tarihimi yazdım anket puf oldu.