Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

capaxa

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 16 Eylül 2015, 11:19:59
ben sinirli çıkışı clixsense için söylemedim capaxa için söylemiştim .

bu arada sen moneymakingaways misin?

Ben mi sinirli çıktım.
yazımdan öyle anlaşılmış sanırım..Kusura bakma öyle anlaşıldıysa öyle bir niyetim yoktu

uAdrogba11

türkçe foruma girersen görürsün kısmı biraz sert gibi geldi.

capaxa

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 16 Eylül 2015, 13:11:03
türkçe foruma girersen görürsün kısmı biraz sert gibi geldi.

Ben konuyu görmedin diye düşünüp , hangi forumda olduğunu belirteyim diye yazdım..Kesinlikle sert çıkma gibi bir niyetim yoktu..Bu konuda niye sert çıkayım :) Kusura bakma  tekrar öyle anlaşıldıysam.

uAdrogba11

boşver sorun değil

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 16 Eylül 2015, 11:19:59
bu arada sen moneymakingaways misin?

evet tam olarak kendileridir :) clixsense türkçe forum moderatörüdür ve sinirlenerek kimsenin konusunu kapatmaz ;)

uAdrogba11

hocam biz o konuyu hallettik. konuda yanlış anlaşılma oldu bilge ile alakası yok olayın

bilalyuzugullu

Alıntı yapılan: uAdrogba11 - 16 Eylül 2015, 16:12:17
hocam biz o konuyu hallettik. konuda yanlış anlaşılma oldu bilge ile alakası yok olayın
:y aslında ilk cümlem soruna cevaptı, 2. si biraz takılma mahiyetindeydi :)

ptcsite46

0.3 lük anket var... tailler ile alakalı... Muhakkak tatilleriniz arasında ispanyayı yazın... Anket sonunda ispanyanın reklamını yapıyor:)

aydyar13

Alıntı yapılan: ptcsite46 - 28 Eylül 2015, 18:20:00
0.3 lük anket var... tailler ile alakalı... Muhakkak tatilleriniz arasında ispanyayı yazın... Anket sonunda ispanyanın reklamını yapıyor:)

2 tane daha geldi tabi onlar ditek attı :D Radiumone da bir tane de 0,30 luk var onu yaptım mı yoksa atıldım mı pek anlayamadım ama pendingte şuan

canozsoy

Bu Clixsense de bana bir task geldi benim levelim O ama bu task 3 level

Bazı işlemler yaptırmak için bir akıllı cihaza ne dersiniz diye başlıklı gelmesi normal mi birde bu tasktan bişey anlayan var mı ben bir türlü anlayamadım :(

Birde bu clixcense te bir refarans  üyem var onun bulacağı yeni üyelerin bana bir getirisi olur mu ???

Birde offer kısmında clixcents ler var offer tamamlanınca hesabımıza para olarak mı yatıyor yani cent olarak mı ???  ??? ??? ??? ??? ???