Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

messli

@ptcsite46 clix payzadan ödeme yapmak istemiyor tek pp den calişma taraftarı sebebini zaten clix admini acikladi orayı okursan ne demek istediğimi anlarsin :)

smbllr424

payzaya ödeme olmayacakmı artık benimde var pendingte 11 usd ödeme gelmedigi içinde yapmıyorum anketleri

messli

ödeme olmayacak diye bir şey yok @smbllr424  olucak ama dedim gibi reklam gelirlerinden ne gelirse göndericekler yüksek üçret beklemek artik hayal ordan :y

Pafta

payza ya 19 Eylül 2016 10:55 10dolar cekım  yaptım ne gelen var ne gıden insallah gerır.

edit: bu gun ödeme yapıldı. 20.10.16 saat 04:04 hesaba gectı.

strenergy

@ohiolu ref linkinizi her alanda kullanamazsınız bu yasaktır. Lütfen tekrarlamayın  :y
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

srcn86k

Yılların sitesi sağlam bir site 10 senedir aktif ödeme yapıyorlar bence daha uzun seneler yoluna devam edecekler site türkiyedeki üyelerine batıdaki gibi fazla kazandırmasada referansları çok olan veya tasklarla uğraşanlar kazançlarını arttırabiliyor anketle kazançlar standart bir seviyede olsada siteden para kazanılıyor güzel bir site clixsense ($)

chngrlp

SNAPCARD 01 mayıs 2017 itibariyle kapanacaktır.çekim yapamayacaksınız bilginize.

srcn86k

Arkadaşlar hangi çekim yöntemini kullanıyorsunuz

paragelsinde

GameHunter

Clixsense PTC'yi bıraktı mı ? Reklam sayfasını kaldırmış.