Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Yaa diyorum ya :)
Coulers, senin browser bizim siteye bakmayıp, direk cache den gönderiyor sana :)

Bir baktıramadın şu PC ne :)

Coulers79

Ya benim FF'de bozuksa problem değil. Diğer kullanıcılar denesinler. ::)
Clixsense ve Neobux'a attıkları mesajlar üstte ve altta gözüküyor mu?

abcb

Coulers, tamir ettir pc'ni, olmadı bize gönder, bi gösterelim  (hydr)  :g

Coulers79

Sen buraya veya neo'ya mesaj atınca, ana sayfadan çıkmadan PTC siteleri kısmında veya en altta son ileti olarak görebiliyor musun?

abcb

Dur sana resim göndereyim  :)

abcb

Ptc siteleri bölümüne girdiğinde görünüyor ama Elisa Hocam, ana sayfada son ileti bir önceki konu görünüyor, 3-5 defa refresh yaptığım halde  ???
Benim bilgisayarı da size göndereyimmi Hocam, sizde bi  (hydr) gösterin  :g

[IMG]http://i1071.photobucket.com/albums/u518/abcb75/ads1310z_zps8977977d.jpg[/img]

Coulers79

Sende de böyle gözüktüyse kandırıkçı değilmişim demekki. Ya da benim virüsler sanada bulaştı.   :D   
Alt bölümlerin bağlantısında bir şey var sanırım. Hep o elit sitelerin yüzünden, öyle elit mi olur?   :))

abcb

Senin pc'nin virüsleri benim pc'ye kaçmış  :))

Coulers79

Offer ve anket uyarıları için eğer yeni mesaj geldi demiyorsada önemli bir durum. Gerçi son gönderilenlerden bakınca gözüküyor neyseki.

illisionist

Clixsense de Payza dönemi başlıyormuş;

Payza is Back!
3 Jul 2014 05:41 pm
Members, we have great news. Payza is back. We have just added Payza back to our site and will again be able to send and receive funds with them. We will not be issuing cashouts until we can add funds to the account as the large balance we had with them was frozen with the issues they had with Obopay. We're hopeful we can enable cashouts to Payza accounts by next Friday July 11th.

You can read more about this on the Payza site here:

blog.payza.com/payza-...-services/

Thank you
The ClixSense Team
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."