Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: gokovic - 16 Şubat 2012, 19:06:57
başka bi sekmeye geçince suresi duruyor. bu siteden mi kaynaklı..chrome ile bi alaksı yok sanırım..

Burada paşa paşa reklamları izleyeceksin. Yoksa zaman ilerlemez, reklam onaylanmaz.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

tebrikler hocam dilerim gün gelir orda 5$ larıda görürüz (p)

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 16 Şubat 2012, 19:14:51
tebrikler hocam dilerim gün gelir orda 5$ larıda görürüz (p)

Teşekkürler

Aynı gün 2 defa 5$ çıkmazsa almam.  :P
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

başka bi sekmeye geçince suresi duruyor. bu siteden mi kaynaklı..chrome ile bi alaksı yok sanırım..

Chrome'un 16.0.912 sürümünü indir gokovic, ben sorunsuz izliyorum reklamları  :y
Şu sıra imzasız'ım...

gokovic

Alıntı yapılan: universitely76 - 16 Şubat 2012, 22:50:45

Chrome'un 16.0.912 sürümünü indir gokovic, ben sorunsuz izliyorum reklamları  :y

Hocam izlemesine izliyorumda yanlış anlaşıldı snaırım..
Demeye çalıştıgım reklamı açayım altta kalsın ben başka siteye bakayım ozmn duruyor :) o reklam sayfasında kalmak zorunda olmayı soylurum ama izlemek zorundmaısz snaırım..

yingyang16

Hayırlı olsun enderege ($) :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: gokovic - 16 Şubat 2012, 22:56:09
Demeye çalıştıgım reklamı açayım altta kalsın ben başka siteye bakayım ozmn duruyor :) o reklam sayfasında kalmak zorunda olmayı soylurum ama izlemek zorundmaısz snaırım..

Clixsense e özel bir durum bu.. Sizde bir sorun yok... ;)

nouma26

Safari tarayıcıyı deneyin arkadaşlar.Biliyorum çok oldu söylediğim ama clixsense için mükemmel tarayıcı.Bir de üstüne üstlük başka sekmeye geçseniz bile reklam süresi bitince clixsense reklam sayfasına kendi dönüyor  :D

gokovic

Çok şaşırdım Clixsense ' de fotoğgraf tıklama bölumunde para beklerken 2 kez 5 hak kazanabildim peh :)

[IMG]http://i1256.photobucket.com/albums/ii494/gokovic/clix.jpg[/img]

[IMG]http://i1256.photobucket.com/albums/ii494/gokovic/clix2.jpg[/img]

Sonuç 35 hakkım oldu ama husran :) 5 kuruş çıkmadı saglık oLsun  (sinir) :g :g

universitely76

Alıntı yapılan: gokovic - 16 Şubat 2012, 22:56:09
Gokovic ben seni anladım, bu dertten bende muzdariptim ve forumda başlık bile açmıştım. Nouma arkadaşımızın tavsiye ettiği Safari'yi kullanmama rağmen çözüm olmamıştı daha sonra Chrome un bu sürümünü deneyince sorunun çözüldüğünü gördüm.
Geçenlerde pc ye format attıktan sonra son sürüm Chrome'da da aynı sorunu yaşayınca bu sürüme tekrar döndüm ve sıkıntısız bir şekilde reklamları izleyebiliyorum. Chrome da iken farklı sekmelere de geçiyorum farklı tarayıcılara da geçiyorum ama süre barı nizamî ilerlemeye devam ediyor.

Önce Safari'yi dene olmadı Chrome un bu sürümüne bir bak :y
Şu sıra imzasız'ım...