Clixsense

Başlatan Tolga Can, 03 Mayıs 2011, 16:48:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: Metilli - 28 Aralık 2012, 13:25:16
Teşekkürler bekeli cok makbule geçti :) Artık duruma göre task yapabilirim.
Ya bu saatlerde ödeme listesi alınıyor vede akşam yollanıyorsa  ???
önemli olan gece kaçta geldiği değil kaçta talep edildiği değilmidir  ???
Bu gün kafam karışık ne düşüneceğimi bilemedim açıkçası  :(

bekeli

Ben akşam 19 gibi istemiştim diye hatırlıyorum..
Bugün de isteyeceğim nasip olursa ..

Metilli

Doğru diyosun ikose. Belki öyle olabilir ancak sonuçta adamlar yaklaşık 10 saat uğraşıcak değiller bence ödemelerle. Maksimum 1 2 saate bütün ödemeleri yolluyorlardır diye düşünüyorum. Belki öyledir belki değildir bekeli ama 1 2 dolar eksik çekelim ne olacak haftaya çekeriz devamınıda :)

ikose

Alıntı yapılan: Metilli - 28 Aralık 2012, 13:35:29
Doğru diyosun ikose. Belki öyle olabilir ancak sonuçta adamlar yaklaşık 10 saat uğraşıcak değiller bence ödemelerle. Maksimum 1 2 saate bütün ödemeleri yolluyorlardır diye düşünüyorum. Belki öyledir belki değildir bekeli ama 1 2 dolar eksik çekelim ne olacak haftaya çekeriz devamınıda :)
gen grubunda öyle çünki adam ilk hafta listesine alıyor seni..
kontrollerini yapıyor ( Chatlink + forum kaydı )
ikinci hafta listesine alıyor ve listeyi 14 günden sonraki ilk gün
ödeme başlıyor..
Bu nedenle kafam karıştı , belirtmek istedim..

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ikose - 28 Aralık 2012, 13:27:34
Ya bu saatlerde ödeme listesi alınıyor vede akşam yollanıyorsa  ???
önemli olan gece kaçta geldiği değil kaçta talep edildiği değilmidir  ???
Bu gün kafam karışık ne düşüneceğimi bilemedim açıkçası  :(

2 gün önce de talepte bulunsanız, akşam saatlerinde geliyor ödemeler.
Sanırım ilgilenene kişinin keyifi ve/veya o gün çıkardıkları paraya göre de çok geç saatte istemiş olanları dahi, sonradan, sabaha karşı gönderebiliyorlar.

Alıntı yapılan: Metilli - 28 Aralık 2012, 13:35:29

Ödemen henüz siteden çıkmadıysa, içerdeki bakiyeni gelecek olan ödemeye ekleyebiliyorsun ;)

tolgacan86

Hocam sen şimdi ödeme talep et task yaptıkça yeni bakiyeni ödemenin üzerine ekliyorsun.. orada linki çıkıyor zaten görürsün ;) son dakikayı bekleyip talep etmene gerek yok..

FilmsizKalma

Clixsensede hiç üyelik indirimi gördünüzmü ya  ??? ???

hakanatik01

İndirim yapsa bu sie bedavaya gelir hocam zaten çoğu üyelik yükselten arkadaş önce danışıyor upline gidecek olan 2$'ı da alıyor üstüne birde baya güzel promosyon yapanlar oluyor :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 08 Ocak 2013, 00:22:37
İndirim yapsa bu sie bedavaya gelir hocam zaten çoğu üyelik yükselten arkadaş önce danışıyor upline gidecek olan 2$'ı da alıyor üstüne birde baya güzel promosyon yapanlar oluyor :)
Benim zaten üyeliğim var premiumum sadece indirim varmı yokmu diye gören duyan olmuşmuyduı diye sormak istemiştim 8)

tolgacan86

hocam 1 senedir hiç bir indirim olmadı.. hatta benim ilk üyeliğim $15 idi, geçerli sebepleri açıklayarak bunu $17 yaptılar..