Atlantis (SCAM)

Başlatan ahnamus, 19 Mart 2012, 23:27:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ahnamus - 20 Mart 2012, 22:41:01
paypal daki paranızı banka hesabınıza aktarırken ki fee den bahsetmiştim. bu paypal da bedava değil mi ?  ???

Teoride yok, ama pratikte var.
Kuru TL ye çevirirken biraz düşük, sizin paranızı dövize çevirirken biraz yüksek hesaplamalarla, adına kesinti demeden, aradan alacağını alıyor ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Mart 2012, 22:36:04
Alıntı yapılan: ahnamus - 20 Mart 2012, 22:27:05
Alıntı yapılan: TwofuN - 20 Mart 2012, 22:12:49
Alıntı yapılan: ahnamus - 20 Mart 2012, 22:09:26
paypal / alertpay gibi bi ödeme processorü.
Türkiye'ye ödeme yapıyorlar mı?

evet yapıyorlar. sevdiğim ve sevmediğim özellikleri var. mesela banka ile doğrulayabiliyosunuz hesabınızı. ancak paranızı banka hesabınıza isterken ufak bi miktar fee alıyor. yani paypal da bedava mesela. yine de fena sayılmaz ancak ben bi işim vardı ondan istiyodum buraya.
AlertPay den banka hesabınıza çekmeniz imkansız mesela paranızı. hepsinin bi yeri var diyeyim :)

Ya şimdi paypal bedava değilki 1$ da 0.1 lira gibi bir kesinti yapıyor düşük kurdan verdiği için.
Sizin site kuru nasol çeviriyor?
Ve kesitiği fee ne kadar acaba ufaktan kastınız?

benim moneybookers hesabım euro .. ne kadar çekerseniz çekin banka hesabınıza,1.80 euro kesinti yapıyor. artı olarak moneybookers paypal gibi doları ya da euro yu TL ye çevirerek göndermiyor. benim hesabım euro mesela. euro  olarak gönderiyor. çevirme işini bankaya bırakıyor.
ayrıca kur farkından dolayı kesintiyi kastetmiyorum. paypal daki paranızı banka hesabınıza aktarırken ki fee den bahsetmiştim. bu paypal da bedava değil mi ?  ???
Sistemleri çok iyi. Yani benim anladığım 100euro alacaksınız mesela 1.80euromu kesinti olacak?
Paypalda banka hesabına alış ücretsiz ancak herkesin atladığı birşey var
Diyelimki dolar 1.8 küsür paypal bunu bize 1.7 den veriyor. Yani 100$ da 180 lira yerine 170 lira elimze geçiyor.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Mart 2012, 22:45:01

Teoride yok, ama pratikte var.
Kuru TL ye çevirirken biraz düşük, sizin paranızı dövize çevirirken biraz yüksek hesaplamalarla, adına kesinti demeden, aradan alacağını alıyor ;)

Elisamccline da açıklamış zaten  ;)

ahnamus

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Mart 2012, 22:46:53
Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Mart 2012, 22:36:04
Alıntı yapılan: ahnamus - 20 Mart 2012, 22:27:05
Alıntı yapılan: TwofuN - 20 Mart 2012, 22:12:49
Alıntı yapılan: ahnamus - 20 Mart 2012, 22:09:26
paypal / alertpay gibi bi ödeme processorü.
Türkiye'ye ödeme yapıyorlar mı?

evet yapıyorlar. sevdiğim ve sevmediğim özellikleri var. mesela banka ile doğrulayabiliyosunuz hesabınızı. ancak paranızı banka hesabınıza isterken ufak bi miktar fee alıyor. yani paypal da bedava mesela. yine de fena sayılmaz ancak ben bi işim vardı ondan istiyodum buraya.
AlertPay den banka hesabınıza çekmeniz imkansız mesela paranızı. hepsinin bi yeri var diyeyim :)

Ya şimdi paypal bedava değilki 1$ da 0.1 lira gibi bir kesinti yapıyor düşük kurdan verdiği için.
Sizin site kuru nasol çeviriyor?
Ve kesitiği fee ne kadar acaba ufaktan kastınız?

benim moneybookers hesabım euro .. ne kadar çekerseniz çekin banka hesabınıza,1.80 euro kesinti yapıyor. artı olarak moneybookers paypal gibi doları ya da euro yu TL ye çevirerek göndermiyor. benim hesabım euro mesela. euro  olarak gönderiyor. çevirme işini bankaya bırakıyor.
ayrıca kur farkından dolayı kesintiyi kastetmiyorum. paypal daki paranızı banka hesabınıza aktarırken ki fee den bahsetmiştim. bu paypal da bedava değil mi ?  ???
Sistemleri çok iyi. Yani benim anladığım 100euro alacaksınız mesela 1.80euromu kesinti olacak?
Diyelimki dolar 1.8 küsür paypal bunu bize 1.7 den veriyor. Yani 100$ da 180 lira yerine 170 lira elimze geçiyor.

evet aynen  100 euro da çeksen 3 euro da çeksen 1.80 euro kesinti yapıyor.  ama bunda da aynı problem var. paypal gibi dönüşümlerde alacağını alıyor arada. mesela ben bi çok ptc sitesinden dolar olarak aldım ödemeleri ancak euro ya çevirirken çok fena kesiyor. normal euro değerinden baya bi düşük e satıyor euro yu yani :(

ElisaMcCline

Neettin yahu :)
0,5 ten yüksek fark görmedim ben :)
Arada 0,4 ya da 0,3 e de denk geldiğim oluyor ;)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: elisamccline - 20 Mart 2012, 22:56:45

Neettin yahu :)
0,5 ten yüksek fark görmedim ben :)
Arada 0,4 ya da 0,3 e de denk geldiğim oluyor ;)
Valla ben gördüm :) gördüğüm zaman şu şekilde idi ama. Upgrade yapacağıım misal karttan 1.85 kesiyordu.O ara tl ye çevrirecek olduğumda 1.75 den çeviriyordu.Bu şekilde gördüm

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 20 Mart 2012, 22:59:27
Valla ben gördüm :) gördüğüm zaman şu şekilde idi ama. Upgrade yapacağıım misal karttan 1.85 kesiyordu.O ara tl ye çevrirecek olduğumda 1.75 den çeviriyordu.Bu şekilde gördüm

iyi de gerçek alış-satış piyasasında da fark var zaten alış ve satış arasında.
O farkı düşüp, kalanı 2 ye böleceksin. Böylece alış için ve satış için ek olarak ne fark koyduğunu görebilirdsin ;)

(scm)