adcrt.org (SCAM)

Başlatan yingyang16, 20 Mart 2012, 01:05:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 09 Mayıs 2012, 15:07:01
Neyse, sizin adınıza sevindim, ben gece görebileceğim ancak :)
Dün bazı reklamlar çalışmıyordu, sorun var mı şu anda ?

Şuan reklamlarda sorun yok hocam ;)

enderege

Dün ben 2 adet tiny reklamı tıklayamadım. Ne yaptıysam sayaç açılmadı. ve onaylanmadı.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ElisaMcCline

...

avni59

Alıntı yapılan: elisamccline - 10 Mayıs 2012, 01:13:10
.....

evt sponsorun reklamlarına tıklanmıyordu zaten 4 tane fılan anca tıklyabıldım bugun

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: avni59 - 10 Mayıs 2012, 03:11:26
evt sponsorun reklamlarına tıklanmıyordu zaten 4 tane fılan anca tıklyabıldım bugun

Yanlız bilgi server saatine göre....
Yani diyor ki;
yarın sabah 10:00 dan , ertesi sabah 10:00 a kadar sürecek.. bügün ile ilgili değil bu maintenance konusu...

yingyang16

Ref gelirini kaçırmak istemeyen arkadaşlar reklamlar açık ve tıklanıyor bilgilerinize ;)

ElisaMcCline

Bu arkadaşların meintenance larından şüphelenmeye başladım ben.
Verdikleri salak AVG lere bahane yaratıyorlar sanki :)
Daha önce de yaptıkları maintenance da herşey açıktı, sadece ödemeler kapalıydı :)

bilalyuzugullu

şuan için durum normale dönmüş görünüyor  :)  bu maintenancede ödemelerde açıktı  ???  ama bende tuhaf bi durum oldu.
sabah 9 reklamı tıkladım bitti grafikte de tam görünüyordu, sonra 13:00 de site kayboldu maintenance sayfası koyarak.
geri geldiklerindeyse benim 1 ulti  3 diamond reklamı tıklanmış ama 1 gold ve 4 standart tıklanmamış görünüyordu  ???
bende tıkladım artık tekrardan   (d) ve resetten 3 saat sonrasında projected avg  1.35 gibi uçuk bi rakam gösteriyordu gene  :g
şimdide (15:00 itibariyle)  1.12 oldu  :)  bakalım sabaha neler olacak  (d) (d) (d)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilalyuzugullu - 10 Mayıs 2012, 15:09:55
şuan için durum normale dönmüş görünüyor  :)  bu maintenancede ödemelerde açıktı  ???  ama bende tuhaf bi durum oldu.
sabah 9 reklamı tıkladım bitti grafikte de tam görünüyordu, sonra 13:00 de site kayboldu maintenance sayfası koyarak.
geri geldiklerindeyse benim 1 ulti  3 diamond reklamı tıklanmış ama 1 gold ve 4 standart tıklanmamış görünüyordu  ???
bende tıkladım artık tekrardan   (d) ve resetten 3 saat sonrasında projected avg  1.35 gibi uçuk bi rakam gösteriyordu gene  :g
şimdide (15:00 itibariyle)  1.12 oldu  :)  bakalım sabaha neler olacak  (d) (d) (d)

Ne olacağını biliyoruz :g

bilalyuzugullu

aman hocam dün ve önceki gün gibi olmasında  :g  salmak zorunda kalmayalım sonra refleri adminin üstüne  (d) (d) (d)