adcrt.org (SCAM)

Başlatan yingyang16, 20 Mart 2012, 01:05:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

yingyang16

Alıntı yapılan: universitely76 - 15 Mayıs 2012, 13:57:54
Siteye erisemiyorum  :S sorun genel mi  ???

Bende erişemiyorum  ;) sorun genel universitely ;)

FilmsizKalma

Şu anda erişim var bende birde siz deneyin yeniden isterseniz :)

murratt

Arkadaşlar Merhaba,

ödeme limitini geçmeme rağmen 3 gündür ödeme isteyemiyorum. "maintanence try later" yazıyor bu durum standart üyeler içinmi geçerli yoksa herkes benim gibi bekliyormu bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olmalarını rica ediyorum.

Teşekkürler.. :y

ElisaMcCline

Herkes için geçerli. Üzerinde çalışıyoruz diyor admin.
Kendi hatamız çözmeye çalışıyoruz demiş, payment processor ile ilgisi yok diye de eklemiş.

murratt

Teşekkür ederim. Tıklamaya Devam o zaman.... ($)

tolgacan86

bu bakım halen devam ediyor mu? çünkü bende yine ödeme limitini geçtim ama 2 gündür request payouta tıkladığımda aynı my account sayfası yeniden karşıma geliyor.. yada ödeme limitimi yükseldi.. 2. çekim olacak ve şu anda balancede $2.2 civarında bişey var

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 20 Mayıs 2012, 22:03:28
bu bakım halen devam ediyor mu? çünkü bende yine ödeme limitini geçtim ama 2 gündür request payouta tıkladığımda aynı my account sayfası yeniden karşıma geliyor.. yada ödeme limitimi yükseldi.. 2. çekim olacak ve şu anda balancede $2.2 civarında bişey var

10 gündür bakımda yazıyor benimde 3 $ oldu :) Düzelecek inşallah ...

ElisaMcCline

Bir de adam gibi, sorunun ne olduğunu yazsalar, çok iyi olacak... Sabırlar tükenmek üzere...  (sns)

brhnst

benimde $5.5 dolar var reflerin son bir haftası giderken para götürücekler umarım 1 hafta dolmadan sorun düzelir ve umarım kapanmaz site yalan olmaz yani  :( bu arada elisa üstadım ne var ne yok görüşemiyoruz artık  :g

bilalyuzugullu

refler giderken para götürmiycek  :)  test edildi onaylandı   :y