Discovery Space Clicks Ödemeleri (SCAM)

Başlatan gokovic, 22 Mart 2012, 19:05:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

gokovic

FilmsizKalma

Burda ödemeyi yapanında önemi var.Hesabınız bireysel olsada bu şekilde bazı sitelerde kesinti oluyor.Örnek openbux da öyle idi. 2$ istiyordunuz 1$ admin kesiyordu. 0.37$ da paypal kesiyordu.

gokovic

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Mart 2012, 20:51:00
Burda ödemeyi yapanında önemi var.Hesabınız bireysel olsada bu şekilde bazı sitelerde kesinti oluyor.Örnek openbux da öyle idi. 2$ istiyordunuz 1$ admin kesiyordu. 0.37$ da paypal kesiyordu.

baska odeme alan bi arkadas da kesinti olmamıs hocam.
o yuzden paypaldan mı acaba dedım :(

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: gokovic - 22 Mart 2012, 20:54:09

baska odeme alan bi arkadas da kesinti olmamıs hocam.
o yuzden paypaldan mı acaba dedım :(
Sitenin ödeme kanıtlarına baktım.Evet haklısın bazısında olmuş bazısında olmamış. Valla hepsine aynı muamele olsa bişe dicemde farklı olunca dicek bişe bulamadım :)

gokovic

Anladım hocam saglik olsun sorun degil 0.40$ da acaba paypalımdamı bi sorun var diye dusundum ondan da mek ettim.
teşekkürler tekarrdn. :y

ata07

:D :D :D :D :D

FilmsizKalma

zaten 2 saattir ödemedi bana :) kesin scam oldu :g :g

nouma26

bekeli

gokovic