Discovery Space Clicks Ödemeleri (SCAM)

Başlatan gokovic, 22 Mart 2012, 19:05:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

enderege, filmsizkalma, elisa hocam tşkler. ayrıca bilge hocam sizede fikir belirttiğiniz için tşkler :)

sumercan

Bende ilk ödemeyi aldım 1,05 $ hiç kesintisi yok !

ElisaMcCline

Tolgacan, PP hesap türün bireysel mi, premier mi ?
PP kesintisi o... Siteyle ilgili değil.

tolgacan86

hmmm şimdi baktım premiermiş.. ama ben bireysel açtım diye hatırlıyorum :( sürekli fazla kesinti mi olacak bende böyle ne yapmam lazım acaba kısaca bilgi verebilir misiniz?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 27 Mart 2012, 01:22:58
hmmm şimdi baktım premiermiş.. ama ben bireysel açtım diye hatırlıyorum :( sürekli fazla kesinti mi olacak bende böyle ne yapmam lazım acaba kısaca bilgi verebilir misiniz?

Evet, aldığınız her ödemede kesinti olacak...
Çok mu para dönüyor hesapta ?

tolgacan86

çokta dönmüyor hocam yeni yeni hareketlendi diyebilirim.. gerçi bundan sonra böyle gider gibi duruyor ama + ları - leri nedir acaba eğer yormazsam sizi bir pm ile açıklayabilir misiniz?

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 27 Mart 2012, 01:28:19
çokta dönmüyor hocam yeni yeni hareketlendi diyebilirim.. gerçi bundan sonra böyle gider gibi duruyor ama + ları - leri nedir acaba eğer yormazsam sizi bir pm ile açıklayabilir misiniz?

Sen bana ayda kaç+ dönüyor onun bilgisini ver PM le.. ben de kesin birşeyler söyleyeyim ;)

gokovic

İlginç Benim Hesaptada Bireysel Yazıyor fakat bende de kesinti oldu. Yoksa benim hesaptamı Bireysel değil .:)

nouma26

bekeli

@tolgacan86, ödemeniz hayırlı olsun :)