Myfreeshares !!! ( YILLARIN SAĞLAM VE ÖDEME YAPAN SİTESİ !!! )

Başlatan btcincome, 26 Nisan 2016, 21:32:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

btcincome

Alıntı yapılan: sadullah20 - 12 Aralık 2016, 22:19:37
Üstad, biz hisse biriktirdikçe çıkacak olan reklam fiyatları mı artıyor? Yoksa günlük bize pay mı veriyor acaba? :(

Hisseler sitenin üyelerine günlük kar payı vermesini sağlıyor.
Ne kadar çok hisseniz olursa o kadar artıyor günlük getirisi. Kısaca ortaklık hissesi gibi düşünebiliriz.
Hisse artışını Share to Click ve Share to Signup kısımlarından sağlayabiliyoruz.
Paid to Click ve Paid to Signup kısımlarından da nakit kazanıyoruz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir @sadullah20 ...

sadullah20

Alıntı yapılan: btcincome - 12 Aralık 2016, 22:28:39
Hisseler sitenin üyelerine günlük kar payı vermesini sağlıyor.
Ne kadar çok hisseniz olursa o kadar artıyor günlük getirisi. Kısaca ortaklık hissesi gibi düşünebiliriz.
Hisse artışını Share to Click ve Share to Signup kısımlarından sağlayabiliyoruz.
Paid to Click ve Paid to Signup kısımlarından da nakit kazanıyoruz.

Umarım yardımcı olabilmişimdir @sadullah20 ...

Çok teşekkür ederim. Gayet mantıklı :)  Biraz geç geliyor galiba kazandığımız hisseler. Ben mailden onayladıktan sonra onay linklerini bir de kendilerine gönderiyorum. Eğer onay linki yok ise şifre harici bilgileri gönderiyorum. Gerçi onay linklerinden sorun olur mu bilmiyorum ama. Umarım doğru yapıyorumdur. Ayrıca radyo dinliyorum ama 2 saattir siteye yansımıyor. Bir kaç gün içinde çözeriz inşallah.

btcincome

Alıntı yapılan: sadullah20 - 12 Aralık 2016, 23:44:59
Çok teşekkür ederim. Gayet mantıklı :)  Biraz geç geliyor galiba kazandığımız hisseler. Ben mailden onayladıktan sonra onay linklerini bir de kendilerine gönderiyorum. Eğer onay linki yok ise şifre harici bilgileri gönderiyorum. Gerçi onay linklerinden sorun olur mu bilmiyorum ama. Umarım doğru yapıyorumdur. Ayrıca radyo dinliyorum ama 2 saattir siteye yansımıyor. Bir kaç gün içinde çözeriz inşallah.

Radyo konusunda hiç uğraşmadım, o yüzden birşey söyleyemeyeceğim.
Ama, hisse kısmında, şöyle yapabilirsiniz. Mevcut hisselerinize bakın, sonra bir reklam izleyin hisse kandıran, sonra tekrar bakın. Ben az önce tıkladım bir reklam ve direk hisselerime ekledi. ;)

sadullah20

Alıntı yapılan: btcincome - 12 Aralık 2016, 23:56:59
Radyo konusunda hiç uğraşmadım, o yüzden birşey söyleyemeyeceğim.
Ama, hisse kısmında, şöyle yapabilirsiniz. Mevcut hisselerinize bakın, sonra bir reklam izleyin hisse kandıran, sonra tekrar bakın. Ben az önce tıkladım bir reklam ve direk hisselerime ekledi. ;)

Reklamlarda hisseleri veriyor hocam, sıkıntı yok. Fakat başka sitelere üyeliklerde vermiyor veya çok geç gelecek cevaplar. Sizler üye olarak kazandınız mı hiç hisse? Kazandınız ise nasıl yaptınız acaba?

btcincome

Alıntı yapılan: sadullah20 - 13 Aralık 2016, 00:00:22
Reklamlarda hisseleri veriyor hocam, sıkıntı yok. Fakat başka sitelere üyeliklerde vermiyor veya çok geç gelecek cevaplar. Sizler üye olarak kazandınız mı hiç hisse? Kazandınız ise nasıl yaptınız acaba?

Share to signup kısmından bahsediyorsunuz.
O kısımda sitelere üye olduktan sonra ne yapmanız gerektiği hakkında bilgi veriliyor. Genelde siteye üye olduktan sonra kaydolduğunuz site tarafından email adresinize gelen hoşgeldiniz tarzı mesajların içeriğini kopyalayıp myfreeshares.com adresinde ki share to signup kısmında istenen kutucuğa email adresinize gelen mesajı yapıştırmanız isteniyor. Bunu yaptıktan sonra gönderiyorsunuz. Ve muhtemelen 1 gün içerisinde hesabınıza hisse ekleniyor.

sadullah20

Alıntı yapılan: btcincome - 13 Aralık 2016, 00:10:19
Share to signup kısmından bahsediyorsunuz.
O kısımda sitelere üye olduktan sonra ne yapmanız gerektiği hakkında bilgi veriliyor. Genelde siteye üye olduktan sonra kaydolduğunuz site tarafından email adresinize gelen hoşgeldiniz tarzı mesajların içeriğini kopyalayıp myfreeshares.com adresinde ki share to signup kısmında istenen kutucuğa email adresinize gelen mesajı yapıştırmanız isteniyor. Bunu yaptıktan sonra gönderiyorsunuz. Ve muhtemelen 1 gün içerisinde hesabınıza hisse ekleniyor.

Tamamdır hocam, aynen öyle yapıyorum ama çoğunluğu onay maillerinin linklerini yapıştırıp gönderiyorum kutucuğa. Umarım kabul ederler.

btcincome

Bu arada arkadaşlar...

@nurselce forum kullanıcı isimli arkadaşımız ...

Kendisine aşağıdaki mesajı gönderdim...

" Merhaba nasılsınız ?
Forumumuzda Myfreeshares.com adresine benim referans link'im ile kayıt olup belli bir miktara ulaştığınız için size 100 000 Satoshi göndermek istiyorum. Bunu forumda da görebilirsiniz ki belli miktar kazanan üyelerime göndermeyi söz vermiştim.
Lütfen bana Coinbase ya da XAPO Bitcoin cüzdan hesabınızı verirseniz hemen gönderiyim.
Katkılarınız için teşekkür ederim.

Bol kazançlar dilerim."

Lütfen kendisi bana özelden Bitcoin adresini versin ki daha önceden de söz verdiğim 100 000 Satoshi'yi gönderebileyim !!!

btcincome

Alıntı yapılan: sadullah20 - 13 Aralık 2016, 00:12:22
Tamamdır hocam, aynen öyle yapıyorum ama çoğunluğu onay maillerinin linklerini yapıştırıp gönderiyorum kutucuğa. Umarım kabul ederler.

Onay mail linklerini istemiyorlar.
Onay mail'ında gelen mesajı istiyorlar !

Onu gönderirseniz hesabınıza eklenecektir. ;)

sadullah20

Maşallah 1 eylül 2013 ten bu yana ödeme olduğu listelenmiş. Peki hocam, hisselerin günlük getirisi hangi başlık altında. Yani karşısında ne yazıyor acaba? Bayağı bir hesap-kitap var da  ($$)

btcincome

Alıntı yapılan: sadullah20 - 13 Aralık 2016, 01:27:49
Maşallah 1 eylül 2013 ten bu yana ödeme olduğu listelenmiş. Peki hocam, hisselerin günlük getirisi hangi başlık altında. Yani karşısında ne yazıyor acaba? Bayağı bir hesap-kitap var da  ($$)

Members Home ---> Last Daily Earnings      tıkladığınızda hisselerinizden günlük kazançlarınızı   " Shares Converted to Cash " kısmının sağında görebilirsiniz.