Gelirkapısı'na özel ücretsiz reklam (KİLİT)

Başlatan bycasper, 30 Nisan 2016, 20:42:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ikose

Alıntı yapılan: bycasper - 26 Mayıs 2016, 18:47:44
Bilgilendirme: Arkadaşlar TMS'ye neobux'un ref linkini atmıştım oradan bir ref geldi şu an. Trafficmonsoon ref toplamak için iyi bence :)
Maşallahhh, hayırlı olsun Deniz :)
Bu zamanda Neoya Dr bulmak , deveye hendek atlatmaktan zor valla :g

Futurenet

Bana da bir üye geldi ama çok tembel ya :D hiç tıklamıyor 3 tane tıklamış bırakmış :D ama teşekkür ederim çünkü bu kadar güzel bir fırsat sundunuz

bycasper

Alıntı yapılan: ikose - 26 Mayıs 2016, 19:04:24
Maşallahhh, hayırlı olsun Deniz :)
Bu zamanda Neoya Dr bulmak , deveye hendek atlatmaktan zor valla :g
Teşekkürler modum :)
Evet bu konuya dikkat çekmek için paylaştım. Gerçekten bu zamanda neo ya ref bulmak zorken tms bu konuda yardıma yetişiyor. Bence tms ref için ideal bir site :)

bycasper

Alıntı yapılan: Futurenet - 26 Mayıs 2016, 19:05:47
Bana da bir üye geldi ama çok tembel ya :D hiç tıklamıyor 3 tane tıklamış bırakmış :D ama teşekkür ederim çünkü bu kadar güzel bir fırsat sundunuz
Rica ederim ne demek Gelirkapısı üyeleri benim ailem gibidir. Burada hepimizin amacı para kazanmak. Tek yerine hepimiz demek daha güzel :)
İnşallah hepimiz burada bir kaç ref de olsa buluruz. Tabi çalışkan ref idealimizdir :D

Futurenet

Yok o sizin elinizde değil ki ben PTC sitelerini bir birine reklam olarak kullanıyorum nerden ne gelirse artık şuana kadar hiç bir PTC den para almadım  :m ama sizin yaptığınız olayı tebrik ediyorum burda bir çok kişiye yardımcı olmak da güzel bir şey

bycasper

Arkadaşlar hit sayıları bitmiştir. Sitelerinizi TMS'den çıkarmış bulunuyorum. Bundan sonra kendi sitemin linkini atacağım için konu kapanacaktır. Konu hakkında bilgi alışverişiniz için teşekkürler :)  @ikose@Muratdsa17@ptcsite46 , @Futurenet , @znrcn , @ilkercgul , @Faucetman , @Elektronick , @Piney , @kazims , @knnsz , @MyGainPLanet , @erden57  , @SinneR38  , @copcob

Futurenet

ikose

Herşey için çok çok çok Teşekkür ederiz.
Eline Yüreğine sağlık Deniz :)  (spk)  (a)

Konunun kapanmasını istediğinde ÖM atmak, rapor oluşturman yada buraya Konu KİLİT demen yeterli  :y

Elektronick

bycasper

Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir...