Terra1700 ( SCAM )

Başlatan ozdemiev, 24 Mart 2012, 00:00:03

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Mart 2012, 20:28:39

Şaka maka çok pis oyun oynarım :)

Kefilim.

Magic Land den bilirim.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 25 Mart 2012, 20:25:10
Muhtemelen o zaman geldiğinde, vazgeçmemeye değer birşey kalmayacak kendinden.
Arada ruhunuz için de birşeyler yapmayı ihmal etmeyin.

ehehe, zorla oyun oynatacağım size :)
Konu oyun değil tabii ki :)

Hocam zaten biz (istemesemde) ptc işlerine vakit ayırarak kendimiz için de bir şeyler yapıyoruz , ancak zorlu süreci geçene kadar bize faydası bulunmayan faaliyetleri minimum seviyeye getirerek (eğlence için olsa dahi) sürece katkı  sağlayacak meşguliyetlerle uğraşmalıyız  :S

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 25 Mart 2012, 20:28:39
Bakalım artık zaman neler gösterecek 8)
Şaka maka çok pis oyun oynarım :)
Elisa hocayla oynadığımız ve genelde yenildiğim Combat Arms hatıraları güzel yer tutar zihnimde :)
Kendine güvenen böyle gözüpek arkadaşlarımız varsa; sınavdan sonra daha önce istememize rağmen pek rağbet edilmeyen oyun takımını kurabiliriz  ;)
Şu sıra imzasız'ım...

FilmsizKalma

regortaz

Geçenlerde kaydolup bir kaç gün oynadım bu oyunu OGame tarzı bir şey olduğunu düşünerek ancak çok sıkıcı geldi açıkçası, oynayan arkadaşlara başarılar :)

ozdemiev

Oyun gerçek para üzerinden oynandığı için daha yavaş işliyor ogame'e göre. Fakat ilerleyip şirket kurduktan sonra ucuz hammadde arıyorsunuz, şirketinizde uygun fiyata çalıştıracak işçi arıyorsunuz ve ürettiğiniz ürünleri gerçek para karşılığında satıyorsunuz, zevkli bence yani.
2. bir not olarak eğer region olarak diyarbakır veya erzurumu seçerseniz çok daha yüksek maaşlarla iş bulabiliyorsunuz. Ben gagra'da ortalama 0,2-04 arası fiyatlara çalışırken, diyarbakırda saati 0,66 try'ye iş buldum.
3. bir not  "http://cbe004.chat.mibbit.com/?server=rizon.mibbit.org&channel=%23anno" türkçe chat sayfası oyunun. Saat 8'den sonra oldukça aktif. Chat üzerinden diğer oyuncu arkadaşlardan yardım isteyebilirsiniz.