Payeer Kart

Başlatan murratt, 04 Mayıs 2016, 08:16:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Trend6

Alıntı yapılan: hasan09a - 09 Şubat 2017, 23:45:17
Bu arada bugün saat 16:00 civarında payeer hesabıma akbank ile swift gönderdim acaba kaç günde payeer hesabına geçer.
2-10 gün arasında sürer.

thetarki

Selam dostlar yazılanlara baktım ama benim sorumun cevabı yoktu varsa da göremedim yada anlamadım.

Sorum şudur;

Payeer virtual card oluşturur isem Türkiye deki alışveriş sitelerinden alışveriş yapabilir miyim kart numarası ile? ve kesinti çok olur mu? Yani örneğin bir bilgisayar firmasından laptop alıcam 500 DOLAR bunu payeer sanal kart ile alabilir miyim?

yasin00

arkadaşlar payeer kart konusunda bilgili ve yardımcı olmak isteyen bi arkadaş telimi çaldırsa ben dönüş yaparım. lütfen arayabilirmi

hasan09a

iyi akşamlar. payeer masterkartın onaylandı. çok aceleci olduğumdan hep olumsuz düşündüm ama şimdiye kadar hiçbir olumsuzluk yaşamadım.

fattek

Arkadaşlar merhaba:
Payeer Kart para yükleniyormu yani payeer Hesabıma P1111111 vs örnegin.

Trend6

payeer hesabınızdaki paranın payeer karta aktarma işlemi kartlarım seçeneğindeki ekle butonu ile olur ve %4 e yakın ücret keser.

bankamatiğe gittiğinizde 2 usd bankamatik keser.

bunlarla uğraşmak istemezseniz sıfır kesinti ile paranızı güncel kurdan öderim

murratt

Arkadaşlar Merhaba,

Konu sahibi olarak dün itibari ile bende payeer kart talebinde bulundum. Bakalım kaç gün sonra kartım gelecek. son durum hakkında bilgi veririrm.

srcn86k

merhaba bir sorum olcaktı payeerden banka hesabına havale yapmak için hesabımızın onaylanmış mı olması gerekir

Trend6

evet onaylı olması gerekir.

2000 dolar altında çok masraf çıkar bilginize

srcn86k

Ne kadar çıkıyor masraf