Mobrog - Anket Sitesi ( DEVİR EDİLEBİLİR )

Başlatan Futurenet, 04 Mayıs 2016, 12:46:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Yanıt geldi [spoiler]thank you for your email. At the current time prepaid is the only payment solution. But we are already searching for an alternative payout solution, since we are unsatisfied with the current prepaid solution.

Have a nice monday!

Kind regards,
Peter

We hope this response has sufficiently answered your questions. If not, please do not send another email. Instead, reply to this email.
[/spoiler] anladım kadar bir çözüm olarak bu ödeme yöntemini bulduk diyor

srcn86k

Alıntı yapılan: Futurenet - 08 Mart 2017, 14:03:47
Yanıt geldi [spoiler]thank you for your email. At the current time prepaid is the only payment solution. But we are already searching for an alternative payout solution, since we are unsatisfied with the current prepaid solution.

Have a nice monday!

Kind regards,
Peter

We hope this response has sufficiently answered your questions. If not, please do not send another email. Instead, reply to this email.
[/spoiler] anladım kadar bir çözüm olarak bu ödeme yöntemini bulduk diyor
Alternatif bir ödeme yöntemi aradıklarını söylemişler şuan için tek ödeme yöntemi ön ödemeli hatlar için diyor onlarda şuanki ödeme şeklinden memnun değillermiş  :D

Futurenet

:) valla bende çevirinin yalancısıyım çokta çevirmedi o yüzden böyle yazdım inşallah bir şey bulurlar peki bitcoin i önersek yani belki olur o zaman önerirsek. Alternatif olarak o daha kolay olur

srcn86k

Alıntı yapılan: Futurenet - 08 Mart 2017, 17:02:15
:) valla bende çevirinin yalancısıyım çokta çevirmedi o yüzden böyle yazdım inşallah bir şey bulurlar peki bitcoin i önersek yani belki olur o zaman önerirsek. Alternatif olarak o daha kolay olur
yani ama muhtemelen düşünüyolardır halihazırda tabi üyeler olarak öneride bulunmak onları buna teşvik edebilir bencede bitcoin olsa çok iyi olurdu bu konuda isterseniz mail yazabilirsiniz ben daha evvel buna benzer bir mail göndermiştim alternatif ödeme yöntemleri eklenmesiyle ilgili ve daha sonra en son yani şuan mevcut olan kontör yükleme modeli ortaya çıktı sonrasında iletişime geçmedim şuan sitede yaklaşık 20 euro bakiyem bulunuyor ve kullanamıyorum,umuyorum ki yakın zamanda alternatif bir ödeme eklenir paramızı alabiliriz bitcoin olursa daha iyi olur payeer yada payza olsa yine iyi olur yeterki eklensin kontör işi biraz saçma şu aşamada zaten maildeki cevapta farklı bir arayışta olduklarınıda belirtmişler bakalım site nasıl bir alternatif daha sunacak bunu görücez umarım en kısa zamanda eklerler  :)

Futurenet

@srcn86k ben de dediğin gibi bir mail atıp farklı bir yöntem bulun dedim üyeler mail atınca arayış yapıyorlar herkes atarsa aynı maili çoğunluk var diye belki yaparlar

srcn86k

@Futurenet Zaman zaman anketlerde durgunluk oluyor bu siteden şu aralar yine azaldı baya

Futurenet

@srcnckr evet kesinlikle azalış var bi çok anket sitesi olunca sanırım şirketler dağılıyor o yüzden az anket geliyor diye düşünüyorum sonuçta bu atletleri şirketler yapıyor

adeadpoem

yani arkadaşlar kısacası birisi nnet bir şekilde şunu söyleyebilir mi? faturalı hatlara bir şey kontörlü hatlara mı ödeme yapıyor faturalı hatlara istesek olmuyor mu? net bir bilgi verecek var mı?

dkny702

Bu ödül çıktığında başka faturasız bir hattada site yönetiimine mail atıp kontür attırabilyordun denedim geldi..

Futurenet

Arkadaşlar mail attım gelen maili paylaştım adamlar kontörlü hatta atıyor faturalıya da gönderiyor fakat onlarda nasıl çok bilmiyorum