Mobrog - Anket Sitesi ( DEVİR EDİLEBİLİR )

Başlatan Futurenet, 04 Mayıs 2016, 12:46:32

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

srcn86k

@Futurenet sitede diğer hatlarada oluyor diyor sen sadece vodafone demişssinde

Futurenet

Alıntı yapılan: srcn86k - 26 Nisan 2017, 17:36:30
Diyor ama olmuyor bende avea yani Turktelekom istedin iki uç gün oldu gelmedi sonra bildirdim bakiyeyi mobrog hesabıma eklediler

mehmetbars

Alıntı yapılan: srcn86k - 26 Nisan 2017, 17:36:30
Alıntı yapılan: Futurenet - 26 Nisan 2017, 17:41:11
Diyor ama olmuyor bende avea yani Turktelekom istedin iki uç gün oldu gelmedi sonra bildirdim bakiyeyi mobrog hesabıma eklediler

Sadece Vodafone faturasız yüklemesi yapılıyor.  6 euro karşılığında 20 tl yükleme yapılıyor. Haftada 2 defa yükleme günü var o günlerde yükleme yapılıyor. Denendi yükleme başarılı. Yeni ödeme sistemi ekleyeceklerini söylediler beklemek istemeyen varsa vodafone faturasız hat sahibiyse lira yüklemesi alabilir.  (ok)

ilkercgul

Ben daha önce Turkcell ön ödemeli hattıma ödeme almıştım sonraki talebim iptal edildi ve para hesabıma geri gönderildi.Siteye mesaj attım Turkcell ve Turk Telekom hatlarına para transferinde bazı sorunlarla karşılaştıklarını söylediler.Alternatif bir ödeme çözümü arıyorlarmış.

[spoiler]Hello Ilker Gul,

thank you for your email.
At the moment we face some problems with the money transfer to prepaid phones of the provider Turkcell and Turk Telekom.
The money was put back on your MOBROG account. Please do not cash out.
We are already searching for an alternative payout solution, since we are unsatisfied with the current prepaid solution.
We will inform you as soon as we got news and an alternative solution.

Kind regards,
Peter [/spoiler]

Futurenet

Alıntı yapılan: ilkercgul - 27 Nisan 2017, 19:17:02
Ben daha önce Turkcell ön ödemeli hattıma ödeme almıştım sonraki talebim iptal edildi ve para hesabıma geri gönderildi.Siteye mesaj attım Turkcell ve Turk Telekom hatlarına para transferinde bazı sorunlarla karşılaştıklarını söylediler.Alternatif bir ödeme çözümü arıyorlarmış.

[spoiler]Hello Ilker Gul,

thank you for your email.
At the moment we face some problems with the money transfer to prepaid phones of the provider Turkcell and Turk Telekom.
The money was put back on your MOBROG account. Please do not cash out.
We are already searching for an alternative payout solution, since we are unsatisfied with the current prepaid solution.
We will inform you as soon as we got news and an alternative solution.

Kind regards,
Peter [/spoiler]
aynen böyle mesaj geliyor doğru

srcn86k

Alıntı yapılan: Futurenet - 27 Nisan 2017, 20:34:21
aynen böyle mesaj geliyor doğru
Merhaba yeni ödeme yöntemi konusunda bir gelişme var mı ? ayrıca siteye mail atılan kısım nerdeydi bulamadım değişti mi ?

Futurenet

Alıntı yapılan: srcn86k - 01 Haziran 2017, 18:11:21
Merhaba yeni ödeme yöntemi konusunda bir gelişme var mı ? ayrıca siteye mail atılan kısım nerdeydi bulamadım değişti mi ?
hayır yok sitede iletişim kısmı var orda yazıyor sanırım sol tarafta mobil olduğum için sağı solu çok kestiremiyorum sportt kısmı var

xACx

bir kaç gün öncesine kadar ödeme yöntemi ile ilgili olarak soru sordum, çalışmalarımız devam ediyor sizlere en iyi hizmeti sunmak istiyoruz dediler. paparayı öneri olarak sundum ama pek ilgilerini çekmedi sanırım

srcn86k

Mesaj attım bu siteye halen cevap yok 1 hafta olcak ama cevap gelmedi yeni ödeme yöntemiyle ilgili yazdım  (hp)