İq option bot sayesinde kazanıyoruz (SONUNDA BAŞARDIM ) BOT UYGULAMAYI

Başlatan kamilkaya, 13 Mayıs 2016, 11:17:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

famila63

bence tam tersi desem küçük paralar kazandırır büyük paralar kaybetirir evi giden arabası giden kişileri tanıyorum..

gkhan08

kamilkaya

Alıntı yapılan: famila63 - 16 Mayıs 2016, 17:04:55
bence tam tersi desem küçük paralar kazandırır büyük paralar kaybetirir evi giden arabası giden kişileri tanıyorum..
Iste tam forexi tarif ettiniz buraya 60 70 milyar bassan bu paraya kaybetmek  için deli olmak gerekiyor akli dengemizın yerinde olmaması gerekiyor :D simdi 14 adım atıyorsak 70 bin tlde 30 adımı geçik atarız buda demekki kaybetmek icin dediığim gibi :D :D

kamilkaya

kartalonline

Alıntı yapılan: gkhan08 - 16 Mayıs 2016, 15:32:20
Tamamdır bir demoyla yapayım :D Deneyip geliyorum.

Option piyasası tamamen dolandırıcılık hyip sitelerden beterdir.Site yöneticisi herşekilde seni mağdur eder gerçek veriler piyasıya iletilmez iç piyasada değerlendirir.Hiçbir şekilde denetim altında değildir. Bu videoyu izle youtube.com/watch?v=xnGjOm_wH6w .Opsiyon piyasından  kesinlikle uzak dur. Biraz yatırım yapmak istiyorsan borsadan anlıyorsan spk kayıtlı türk hisse senetleri al ve sat.

famila63

kamilkaya

Alıntı yapılan: kartalonline - 16 Mayıs 2016, 18:14:18
Option piyasası tamamen dolandırıcılık hyip sitelerden beterdir.Site yöneticisi herşekilde seni mağdur eder gerçek veriler piyasıya iletilmez iç piyasada değerlendirir.Hiçbir şekilde denetim altında değildir. Bu videoyu izle youtube.com/watch?v=xnGjOm_wH6w .Opsiyon piyasından  kesinlikle uzak dur. Biraz yatırım yapmak istiyorsan borsadan anlıyorsan spk kayıtlı türk hisse senetleri al ve sat.
Hocam onu kazanamayanlar söyler  bu option firması en güvenilir firmadır 8 buçuk milyon üyesi var  :D :D

famila63

sen şuana kdr kaç bin tl ödeme aldın dekont fln atsan ödeme kanıtı olarak

gkhan08

Denemelik gircem bende zaten riskler var tabi.

Bu arada @kamilkaya verilen adımlarda ki para değerleri yanlış sanırım.

kamilkaya

(spam)
Alıntı yapılan: famila63 - 16 Mayıs 2016, 18:25:11
sen şuana kdr kaç bin tl ödeme aldın dekont fln atsan ödeme kanıtı olarak
5 aydır bu isin içindeyim 2 ay büyük kazandım 50 bin küsür 2 ay boşa gitti siteyi araştırmakla geçti banka dekontlarınıpaylaşacam 2 3 güne çünkü eve gidemiyorum :D