İq option bot sayesinde kazanıyoruz (SONUNDA BAŞARDIM ) BOT UYGULAMAYI

Başlatan kamilkaya, 13 Mayıs 2016, 11:17:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kamilkaya

Alıntı yapılan: sevdayagmu - 13 Mayıs 2016, 21:04:01
sızın formul bır nevı martıngale sıstemı bahıstekı 2 tl ıcın 14.adımda 1000lerce tl rıske etmemız lazım ayrıca ayda 50 000 tl kazanan adamın burda ne işi var dıyede sormadan gecemem  -:)) -:))
Ne yani bayan olamazmı ben 14 adımda 38 bin basıyorum bakın bir kerede basıyorum  gelirse 2.000 tl kar :D  4 5 saatt uğrasıyorum  2 bin den 60 kağıt yapar ayda :D bir dk da 2.000 tl kazandıığım oluyor :D

kamilkaya

Dio

Alıntı yapılan: kamilkaya - 15 Mayıs 2016, 22:14:53
Katılma talepleri gelmeye başladı emekler boşa gitmedi :D
önceki mesajımı dikkatli okumadınız sanırım. Yatırım grubu açmak için forumda onaylı(verified) üye olmanız gerekiyor.
Onaylı üye olup toplarsınız yatırımınızı. Altın günü yapacaktınız onu da yaparsınız ;)
katılmayı düşünenlerin güven sorununu da giderirsiniz onaylanarak (hp)

bkrknk

Mucahid

ElisaMcCline

Gönderilen belgelerin yenilenmesi istendi. Bir süre daha beklemeniz gerekebilir.

Alıntı yapılan: kamilkaya - 13 Mayıs 2016, 21:08:03
Ne yani bayan olamazmı ben 14 adımda 38 bin basıyorum bakın bir kerede basıyorum  gelirse 2.000 tl kar :D  4 5 saatt uğrasıyorum  2 bin den 60 kağıt yapar ayda :D bir dk da 2.000 tl kazandıığım oluyor :D
Alıntı yapılan: kamilkaya - 15 Mayıs 2016, 21:15:58
Borsayı sömürüyorum resmen :D :D

Forumumuzda alınan ödemeler için kanıt ekliyoruz. Belki bu kazandığınız rakamlar için ödeme kanıtı koymak istersiniz.
Malum, konuşan/yazan çok da. kanıt yok ne hikmetse pek ortalıkta.

Ödeme kanıtı olmadan kazanç paylaşımlarında bulunmayın lütfen.

kamilkaya

Alıntı yapılan: Dio - 16 Mayıs 2016, 00:27:52
önceki mesajımı dikkatli okumadınız sanırım. Yatırım grubu açmak için forumda onaylı(verified) üye olmanız gerekiyor.
Onaylı üye olup toplarsınız yatırımınızı. Altın günü yapacaktınız onu da yaparsınız ;)
katılmayı düşünenlerin güven sorununu da giderirsiniz onaylanarak (hp)
Katılan oldu demedim talepler gelmeye başladı dedim :D

kamilkaya

Alıntı yapılan: bkrknk - 16 Mayıs 2016, 00:37:25
onaylı üye olursanız bende katılmayı düşünebilirim

Sağolsun yönetici problem çıkarıyor tüm belgeleri atmama rağmen yeni kriter ekleyip tekrar göndermemi istedi :D

kamilkaya

Alıntı yapılan: Mucahid - 16 Mayıs 2016, 00:43:54
Aynı şekilde ben de onaylı üyelik bekliyorum.  +1
Sağolsun yönetici problem çıkarıyor tüm belgeleri atmama rağmen yeni kriter ekleyip tekrar göndermemi istedi :D